ΑΝΤ. ΓΡΑΒΑΝΗΣ: ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Το μήνυμα του υποψηφίου προέδρου του ΔΣΛ ενόψει του 2ου γύρου των εκλογών

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στη χθεσινή εκλογική διαδικασία του ΔΣΛ, και ιδιαιτέρως όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Με δεδομένες τις ιδιαίτερες δυσκολίες, που προκλήθηκαν από την πολυδιάσπαση του συνδικαλιστικού χώρου στον οποίο ανήκω, το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί μεγάλη δικαίωση του τίμιου και καθαρού αγώνα που έδωσα μαζί με την ομάδα υποψήφιων Συμβούλων της Σύγχρονης Πρότασης Δικηγόρων Λάρισας.Ταυτόχρονα αποτελεί εφαλτήριο για μια μεγάλη ανατροπή στην επαναληπτική ψηφοφορία της επόμενης Κυριακής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτή την ανατροπή είναι η υπέρβαση των προσωπικών σκεπτικών και η πρόταξη του κοινού συμφέροντος, υπό την έννοια της διασφάλισης μελλοντικής προοπτικής για τον ΔΣΛ. Στο πλαίσιο της προεκλογικής επικοινωνίας, εγώ προσωπικά και οι συνάδελφοι υποψήφιοι σύμβουλοι, καταθέσαμε την πιο ολοκληρωμένη και ρεαλιστική πρόταση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και τη σταδιακή αναβάθμιση του δικηγορικού λειτουργήματος σε τοπικό και γενικό επίπεδο. Επιπλέον, ευαγγελιστήκαμε μια νέα νοοτροπία και αρθρώσαμε έναν νηφάλιο προεκλογικό λόγο θέσεων, προτάσεων και επιχειρημάτων, δίχως να εμπλακούμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Τα διλήμματα που πλέον τίθενται για τον Λαρισαίο δικηγόρο είναι ξεκάθαρα: Σύγχρονη πρόταση ή οπισθοδρόμηση; Ρεαλισμός ή βερμπαλισμός; Μέλλον ή παρελθόν;

Οι Λαρισαίοι δικηγόροι διαθέτουν νου και κρίση και καλούνται να δώσουν τις απαντήσεις με την θετική τους ψήφο, προσερχόμενοι στην κάλπη την Κυριακή 03.12.2017.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ