ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σαφές μήνυμα στη δημοτική αρχή του Τυρνάβου ότι δεν θα ψηφίσουν το τεχνικό πρόγραμμα, αλλά και τον προϋπολογισμό του 2018, έστειλαν σήμερα στη συνεδρίαση του δ.σ. οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης που δεν είχαν ούτε έναν απόντα αλλά και οι 3 ανεξάρτητοι σύμβουλοι, του δήμου Τυρνάβου.

Με την άρνησή τους να ψηφίσουν το τεχνικό πρόγραμμα έδειξαν ότι και φέτος ο δρόμος της δημοτικής αρχής για να ξεμπερδέψει με τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμό θα είναι μακρύς και δύσκολος.

Οπως διαφάνηκε και σήμερα ο μόνος τρόπος για να περάσουν προϋπολογισμός και τεχνικό πρόγραμμα είναι να υπάρξει κάποιου είδους συναίνεση από κάποια παράταξη ή σύμβουλο της αντιπολίτευσης, εντός και αν υιοθετήσει η δ.α. προτάσεις της αντιπολίτευσης για τα δύο επίμαχα θέματα αν και κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο με δεδομένη την ύπαρξη του παρατηρητηρίου και την επιτροπεία του κράτους στους ΟΤΑ.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι επόμενες συνεδριάσεις θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τη δημοτική αρχή και για το δήμο.

Πάντως ο δήμαρχος Π. Σαρχώσης αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη μη ψήφιση του τεχνικού προγράμματος αναμένοντας προφανώς τις επόμενες συνεδριάσεις του δ.σ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ