Δ.Σ.Λ.: ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΝΟΨΕΙ 2ου ΓΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ Ν. ΜΠΑΣΔΕΚΗ

Μήνυμα σύμπνοιας και ενότητας έστειλε σήμερα μία μέρα μετά τη νίκη της στον πρώτο γύρο των εκλογών ανάδειξης προέδρου στο δικηγορικό σύλλογο Λάρισας Νικ. Μπασδέκη η οποία καλεί όλους τους δικηγόρους να έλθουν στις κάλπες και την Κυριακή στο 2ο γύρο για την ανάδειξη του νέου προέδρου του συλλόγου.

Αναλυτικά στη δήλωσή της ανέφερε:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντας μου την πρωτιά στη χθεσινή εκλογική διαδικασία.

Θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους που εκλέχθηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας , καθώς και όλους  αυτούς  που έδωσαν τον προσωπικό τους αγώνα.

Στον αγώνα μας δεν περισσεύει κανείς. Τα προβλήματα του κλάδου μας είναι πολλά και αυξημένα. Οι θέσεις μου είναι γνωστές και ξεκάθαρες. Κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα μόνος του. Απεναντίας με ενότητα , σύμπνοια και ξεκάθαρες θέσεις μπορούμε όλοι μαζί  παλιοί και νέοι σύμβουλοι να εργασθούμε για την ανατροπή του δυσμενούς κλίματος που έχει δημιουργηθεί για τους δικηγόρους.

Καλώ λοιπόν όλους τους συναδέλφους να προσέλθουν και την επόμενη Κυριακή στις κάλπες, για να συνεχίσουμε την προσπάθεια, με στόχο έναν επιστημονικό σύλλογο με αυξημένο κύρος στην κοινωνία, διεκδικητικό, παρεμβατικό, έναν σύλλογο δίπλα στον δικηγόρο και στον πολίτη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ