ΓΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ΣΤΟ “SKARAVEO”

Για Μεσημεριανό Ξεφάντωμα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον «SKARAVEO» Πέμπτη μέχρι και Κυριακή με Ζωντανή Μουσική. Πρόκειται για ένα υπέροχο μεζεδοπωλείο που ήλθε για να μείνει στην περιοχή αφού το όνομά του ήδη είναι συνυφασμένο με τη μεσημεριανή απόδραση είτε για ένα τσιπουράκι με υπέροχους μεζέδες είτε για αξέχαστες

στιγμές κεφιού τα μεσημέρια από  Τρίτη μέχρι και  Κυριακή. Πρόκειται για το μεζεδοπωλείο   «SKARAVEOS» που βρίσκεται στο 7ο χλμ. της ε.ο. Λάρισας – Αγιάς στο ύψος του Πλατυκάμπου.

Από Πέμπτη μέχρι και Κυριακή  λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι ζωντανή ορχήστρα με τους Μάκη Κουτσιούμπα, Γεωργία Κατσάνου, Παναγιώτη Σδράλη στο μπουζούκι και Βαγγέλη Τσιμπανούδη στα πλήκτρα σας περιμένει για να σας χαρίσει υπέροχα γλέντια.

Κάθε Κυριακή μεσημέρι ΛΑΙΚΟΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με την σκυτάλη να τη παίρνει ο πιο μικρός της παρέας και ανερχόμενο ταλέντο ο ΘανάσηςΜητσάτσικας στο Κλαρίνο.

Για περισσότερες πληροφορίες και ρεζερβέ τηλεφωνήστε στο 6937 301286.

Η αίθουσα διατίθεται για παντός είδους συνεστιάσεις και εκδηλώσεις. Και επειδή όλα τα καλά δεν είναι για κάθε μέρα ο Σκαραβαίος τις Δευτέρες είναι κλειστά.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com