ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μόνο… χριστουγεννιάτικο κλίμα και διάθεση δεν καταγράφηκε στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, καθώς οι κοινές ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης με αφορμή τις αναθέσεις για τη λειτουργία του «Πάρκου των Ευχών» προκάλεσαν την έκρηξη του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη,

που μίλησε για «χυδαιότητες», στρέφοντας τα πυρά του κυρίως εναντίον της Ρ. Καραλαριώτου.

«Η τακτική σας δεν σαν κατοχυρώνει ως υποψήφια δήμαρχο με τη στήριξη της ΝΔ, αφού κάποιοι από αυτούς που συνυπέγραψαν πριονίζουν το κλαδί που κάθεστε», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του δημάρχου, που υπαινίχθηκε σαφώς πως η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης «παρέσυρε» και τις παρατάξεις Τζανακούλη, Διαμάντου και Νασιώκα στην κοινή ανακοίνωση, με τη Ρ. Καραλαριώτου να αντιδρά έντονα περιγράφοντας έλλειψη ψυχραιμίας από την πλευρά του δημάρχου.

«Αν επιμένετε στην ανακοίνωση να πάτε στον εισαγγελέα», αντέτεινε ο κ. Καλογιάννης, την ώρα που οι αντιπαραθέσεις συνεχίζονταν, με τους εκπροσώπους των παρατάξεων των κκ Τζανακούλη και Διαμάντου να ζητούν την απόσυρση του επίμαχου χαρακτηρισμού από την πλευρά του δημάρχου και τον Απόστολο Καλογιάννη να εμμένει στην αρχική του τοποθέτηση, ενώ η Ρ. Καραλαριώτου επανήλθε και στο θέμα του ΟΣΕ, τονίζοντας πως η ανακοίνωση του οργανισμού για έργα ασφαλείας στις γραμμές σε βάθος 8μήνου εκθέτει το δήμαρχο «που έβαλε την ουρά στα σκέλια αντί να βγει στα κάγκελα»!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ