Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΛΕΛΕΡ Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟ

Το δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο επισκέφθηκαν ο πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ και αρχηγός της ομάδας της Αναγέννησης Ζαππείου του Δήμου Κιλελέρ.

Η αντιπροσωπεία παρέδωσε στο δήμαρχο τιμητική πλακέτα για τη συνεισφορά του στην ανακαίνιση των αποδυτηρίων του γηπέδου του Ζαππείου και στο διαρκές ενδιαφέρον των αντιδημάρχων πρασίνου, ΔΕ Νίκαιας – Κραννώνα, αθλητισμού και τεχνικών έργων κκ. Σ. Σωτηρίου, Χ. Τσιχίτα,  Κ. Φιλιππούλη και Κ. Χατζηκωνσταντίνου  για την καλή κατάσταση όχι μόνο του αγωνιστικού χώρου αλλά και ολόκληρου του γηπέδου.

«Έγιναν έργα στα αποδυτήρια του γηπέδου που ήταν για χρόνια εγκαταλελειμμένα» τόνισε με έμφαση ο πρόεδρος της ομάδας Β. Γουλίτσας. Ο δήμαρχος και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι έκαναν σαφές ότι η δημοτική αρχή είναι αρωγός σε όλες τις ομάδες του δήμου, παρακολουθεί από κοντά τα προβλήματά τους και όταν χρειάζεται δίνει άμεσες λύσεις.

«Η προώθηση της αθλητικής ιδέας στα νέα παιδιά του δήμου μας είναι πρώτη μας προτεραιότητα όπως και η βελτίωση των υποδομών των γηπέδων μας» τόνισε ο δήμαρχος και υπενθύμισε ότι για χρόνια υπηρέτησε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Στην απονομή παραβρέθηκαν οι Ν. Φυτιλής ταμίας, Θ. Χλωρός μέλος ΔΣ και Δ. Χριστοδούλου αρχηγός της ομάδας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com