ΜΕ «ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Η ΑΕΛ

Με «λευκή» ισοπαλία στην Καρδίτσα και συνδυασμό αποτελέσματος, μετά το 1-1 μεταξύ της Παναχαϊκής και του ΠΑΟ, η ΑΕΛ πανηγύρισε την πρόκρισής της στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Μονόλογος των «βυσσινί» στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας με τους παίκτες του Ηλία Φυντάνη να έχουν κλείσει στα καρέ της την Αναγέννηση, χωρίς όμως να καταφέρουν να «ξεκλειδώσουν» την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων.

Η ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκε για τη φάση του 82’, όταν ο Ναζλίδης βρήκε δίχτυα, με το ριπλέι ωστόσο να δικαιώνει το διαιτητή της αναμέτρησης Β. Γρατσάνη, που σε μια πολύ δύσκολη φάση έδωσε το οριακό οφσάιντ, ενώ στο 84’ και σε μια ακόμη αμφισβητούμενη φάση οι «βυσσινί» ζήτησαν πέναλτι σε μονομαχία Μασούρα – Ναζλίδη, με τον παίκτη της Αναγέννησης να φαίνεται πως μαρκάρει αντικανονικά τον επιθετικό της ΑΕΛ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΣΑ αγωνίστηκε από το 88’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κωνσταντινόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ σημαντικές ευκαιρίες για λογαριασμό της ΑΕΛ καταγράφηκαν από τους Ναζλίδη, Γιαννιτσάνη, Κρητικό και Περόνε που τελικά δεν βρήκαν στόχο, χωρίς ωστόσο η «αφλογιστία» να στοιχίσει την πρόκριση.

Στις καθυστερήσεις ο Μπούσδρας έστειλε άθελά του τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους!

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Κατσίκας, Μούτσιος, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Μασούρας, Φλεβάρης (87’ Καρίκι), Σταματάκης (50’ Τζέλλος), Χαντζάρας, Παπαευθυμίου.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας (80’ Μασούρας), Κούσας, Γκόλιας, Κόντορ, Μπάλλας, Λαγός (50’ λ.τ. Κρίσμαν), Κρητικός, Περόνε, Μπάμπιτς (46’ Ναζλίδης), Γιαννιτσάνης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 8ου ΟΜΙΛΟΥ

  1. Παναθηναϊκός 7 (5-2)
  2. ΑΕΛ 4 (3-2)
  3. Παναχαϊκή 4 (2-4)
  4. Αναγέννηση Καρδίτσας 1 (1-3)

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΦΩΤΟ: gazzetta.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ