«ΠΟΛΕΜΟΣ» ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΡΙ ΦΟΡΜΠΣ

Αιχμηρή ανακοίνωση του Γυμναστικού Λάρισας/Φάρος

«Κοινό μυστικό» στη μπασκετική Λάρισα το άσχημο κλίμα στις σχέσεις του Γυμναστικού Λάρισας/Φάρου με τον Αμερικανό Γκάρι Φόρμπς, που οδήγησε τελικά και στην αποδέσμευσή του, ενώ εδώ και λίγα 24ωρα στο στόχαστρο μπήκε η «πράσινη» ΚΑΕ, καθώς δημοσιεύματα εντός Ελλάδος αλλά και αναρτήσεις

ακόμη και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού την οδήγησαν στην έκδοση αιχμηρής ανακοίνωσης.

Την ώρα που οι διοικούντες ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Αμερικανού συνεργάτης του μάνατζερ του παίκτη με ανάρτησή του περιγράφει οικονομικές εκκρεμότητες και δυσαρέσκεια του μπασκετμπολίστα, που οδήγησαν τελικά στη ρήξη, ενώ στη μάχη των μανατζερικών… χαρακωμάτων μετέχει πλέον και η διοίκηση του Γυμναστικού, που με μια αιχμηρή ανακοίνωση εκφράζει τη λύπη και την αγανάκτησή της για όσα συμβαίνουν.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε σημείο της ανακοίνωσης, όπου οι διοικούντες δείχνουν να αφήνουν μάλλον εκτεθειμένο Λαρισαίο μάνατζερ, που με αναρτήσεις του στο f/b δείχνει πως εμπλέκεται στην υπόθεση, αφού όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΚΑΕ «άπαντα τα πρόσωπα που εργάζονται και ενεργούν κατ’ εντολή της διοίκησης της ΚΑΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΕΝΕΞΗ έχουμε με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ οποιουδήποτε αθλητή μας»!

«Τα σχόλια δεν εκφράζουν σε ΟΥΔΕΝ τη διοίκηση», καταλήγει η ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της KΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΡΟΣ, εκφράζει την μεγάλη του έκπληξη και αγανάκτηση, για τα πρόσφατα δημοσιεύματα στον Τύπο και στους ιστότοπους, για «δήθεν» διενέξεις της Διοίκησης της ΚΑΕ με Εκπροσώπους – Manager Αθλητών μας.
Αυτή η δυσφήμηση για την Ομάδα μας, είναι αδύνατον να γίνει κατανοητή, μέσα στο μυαλό του μέσου λογικού ανθρώπου, δεδομένου ότι στην ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ για την τοπική κοινωνία της ΛΑΡΙΣΑΣ , ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της Ομάδας μας, στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, με τη μέχρι σήμερα ΔΥΝΑΜΙΚΗ πορεία μας, όπου καταβάλαμε σε κάθε αγώνα μας, το ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ για τη ΝΙΚΗ της Ομάδας μας, προσπάθεια που θα συνεχίσουμε ώστε να ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ στα σαλόνια της Επαγγελματικής Καλαθοσφαίρισης να ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΧΤΗ ΟΜΑΔΑ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ για όλες ανεξαιρέτως τις Ομάδες της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, θα πρέπει ΣΥΣΣΩΜΗ η πόλη της ΛΑΡΙΣΑ να είναι στο πλευρό μας , αρωγός της προσπάθειάς μας.
Κατόπιν αυτών, διευκρινίζουμε, προς πάσα κατεύθυνση ότι, τόσο η Διοίκηση της ΚΑΕ, όσο και άπαντα τα πρόσωπα που εργάζονται και ενεργούν κατ’ εντολήν της Διοίκησης της ΚΑΕ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΕΝΕΞΗ έχουμε με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ οποιουδήποτε Αθλητή μας.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ δε, ότι οποιεσδήποτε κρίσεις, εκφράσεις, ή σχόλια, ανεγράφησαν, σχετικά με το εν λόγω θέμα, από οποιονδήποτε τρίτο, μη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Α.Ε. έγιναν αυτοβούλως από τον διαδίδοντα τούτα, δεν εκφράζουν σε ΟΥΔΕΝ την Διοίκηση της ΚΑΕ και ο διαδίδων, φέρει προσωπικά και ατομικά, την ευθύνη των λεγομένων του.
Η Ομάδα παραμένει προσηλωμένη στους αγωνιστικούς και κοινωνικούς σκοπούς της που έχει θέσει ως πρωταρχικούς, από την Ίδρυσή της”.

Η απίστευτη διαμάχη έχει και συνέχεια, καθώς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού «Μην υπογράφεις συμβόλαιο αν δεν μπορείς να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου. Απλά “πέσε” στη 2η-3η κατηγορία όπου ανήκεις», ήταν η επίμαχη ανάρτηση του συνεργάτη του μάνατζερ του Γκάρι Φόρμπς Τόντ Σέιντελ, που προκάλεσε… μετασεισμούς στη Λάρισα, αφού ο γνωστός  μάνατζερ Θ. Κουκουράβας απαντά με τη σειρά του μέσω f/b αναφέροντας πως ο Φορμπς αποχώρησε διότι δεν ήταν ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του ενώ ο ίδιος είχε υποπέσει σε σωρεία παραβάσεων του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας.

Σημειώνεται πως όπως επισημαίνεται στην ίδια ανάρτηση η ομάδα πλήρωσε κανονικά το συμβόλαιο του παίκτη, ενώ ο Λαρισαίος μάνατζερ συνεχίζει στρέφοντας τα βέλη του προς τους Αμερικανούς εκπροσώπους και τα χρήματα που ζητούν ως αμοιβή, απειλώντας πως αν δεν πάρουν το ποσό θα προχωρήσουν σε διαμάχη με την ομάδα.

Τέλος αξίζει να επισημανθεί πως ο Θάνος Κουκουράβας δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες από τις συνομιλίες με τους ατζέντηδες του Φορμπς καθώς και την πληρωμή του μέσω του λογαριασμού του Κέβιν Γκάλογουεϊ!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ