ΣΕ ΤΥΡΝΑΒΟ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο Β. ΛΕΒΕΝΤΗΣ

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων θα πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία στο νομό

Στον Αμπελώνα θα βρίσκεται το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης ο οποίος θα συνοδεύεται από το βουλευτή του κόμματος στο νομό Γιώργο Κατσιαντώνη και θα έχει επαφές με κτηνοτρόφους της περιοχής για το μείζον θέμα της φέτας.

Ο κ. Λεβέντης θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο του κτηνοτροφικού συλλόγου Ζήση Παρλίτση για το θέμα και αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλίες στη Βουλή για την ουσιαστική προστασία του εθνικού προϊόντος.

Νωρίτερα την ίδια μέρα ο κ. Λεβέντης θα επισκεφθεί τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου και θα έχει συνομιλίες με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού Χρ. Τσιτσιρίγγο και τα μέλη της διοίκησης, αμέσως μετά θα βρεθεί στο Αργυροπούλι, ενώ το απόγευμα θα συναντηθεί με αγρότες στη Γιάννουλη.

Ο κ. λεβέντης το Σάββατο θα επισκεφθεί χωριά του δήμου Ελασσόνας, ενώ την Κυριακή θα επισκεφθεί το συνεταιρισμό ΘΕΣΓΗ στο δήμο Κιλελέρ αλλά και τα Φάρσαλα.

Αναλυτικό πρόγραμμα της τριήμερης επίσκεψης του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων που γίνεται με πρωτοβουλία του κ. κατσιαντώνη θα ανακοινωθεί αύριο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ