ΞΕΝΟΦΩΝ ΖΑΔΕΣ: ΔΩΣΕ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ

Είναι υποψήφιος με τη Νέα Επιμελητηριακή Δράση του Δ. Αδάμ στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Γνωστός στην αγορά ,από το μάρκετινγκ και την φωτογραφία του ,που φιγουράρει σε ακίνητα, λεωφορεία και διαφημιστικά, ενώ φέτος μετράει 12 χρόνια στο real estate. Πολυβραβευμένος από την εταιρία του σε Ελλάδα και εξωτερικό, βρίσκεται μέσα στους καλύτερους 5 μεσίτες της Remax Ελλάδας τα τελευταία 10χρόνια .

Είναι συνεργάτης στο γραφείο της Remax Epilogi και σήμερα έχει μία ομάδα 6 ατόμων . Μέσα στην κρίση, παρόλα τα προβλήματα της αγοράς και του κλάδου παρέμεινε σε τροχιά ανάπτυξης με κύρος, επιμονή και επαγγελματισμό.

Ο Ξενοφών Ζαδές είναι υποψήφιος με τον Δημήτρη Αδάμ και το συνδυασμό «Νέα Επιμελητηριακή Δράση». Αν και λιγοστός ο χρόνος του αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά. Σκοπός του είναι η ανάδειξη του ρόλου του επιμελητηρίου για τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της πόλης μας.

«Η συμμετοχή στις εκλογές δεν ήταν για μένα εύκολη απόφαση. Ήταν αποτέλεσμα σκέψης και προϊόν της πίεσης που δεχόμαστε όλοι στις συνθήκες της πολύχρονης οικονομικής κρίσης. Η έλλειψη χρόνου και η ολοένα πιο απαιτητική αντιμετώπιση της καθημερινότητας δεν μου αφήνανε ποτέ περιθώρια για ανάλογες συμμετοχές. Είναι λοιπόν απόφαση δράσης για να αλλάξουν οι δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην αγορά»  δηλώνει ο ίδιος στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας.

Σήμερα ζητά την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών στις επερχόμενες εκλογές 11 και 12 Δεκέμβρη… «Δώσε αξία στην ψήφο σου!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ