ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΦΩΤΙΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΡΔΕΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS το τμήμα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας του ΕΠΑΛ Τυρνάβου σε συνεργασία με το Κ.Υ. Τυρνάβου προώθησαν το μήνυμα «Ζήσε – ερωτεύσου, πάντα με προφυλάξεις». Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ειδικότερα, με τη βοήθεια των κεριών και της δημιουργικής ικανότητας των μαθητών του ΕΠΑΛ στήθηκε ένα δρώμενο όπου μουσική, κεριά και εικόνες συνόδευαν και ενίσχυαν το μήνυμα της αγάπης, της αποδοχής και της προφύλαξης. Αγάπη και αποδοχή για τα άτομα που πάσχουν από AIDS και προφύλαξη για όλους ώστε να μπορούμε να ερωτευτούμε με ασφάλεια.

Μικρή ενημέρωση στους μαθητές του σχολείου για το θέμα έκανε η μαθήτρια της Γ΄ Νοσηλευτικής, Κουτσιμάνη Στέλλα. Τις αφίσες σχεδίασαν οι μαθήτριες Μπάσιου Κωνσταντίνα, Καραγιαννούλη Ιωάννα και Κουτσιμάνη Στέλλα. Τη διαμόρφωση του χώρου επιμελήθηκαν όλοι οι μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης Νοσηλευτικής. Το συντονισμό είχαν οι, εκπαιδευτικοί Τσέτσιλα Ελπινίκη, Θεοχάρη Ιωάννα, Πολίτη Βιργινία, Σακατζής Δημήτρης και οι, Δραγάνη Ζωή (κοινωνική λειτουργός) και Γαλάνη Βασιλική (επισκέπτρια υγείας) του Κ.Υ. Τυρνάβου. Την φροντίδα όλης της δράσης την είχε η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Τυρνάβου κα Νούλα Ελένη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ