OΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ

Οι αιρετοί των Παρεμβάσεων Λάρισας, ευρισκόμενοι σε δεινή θέση μετά την αποκάλυψη της Δ.Α.Κ.Ε. για τις υπόγειες διαδρομές και την παραβίαση του πίνακα με τις δηλώσεις προτίμησης του μέλους τους Παπαδόπουλου Δ. προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα.

Μετά από 15 μέρες (γιατί όχι αμέσως;) θορυβημένοι, αναφέρονται σε συζητήσεις στο διευρυμένο ΠΥΣΔΕ παριστάνοντας πάλι τον Πόντιο Πιλάτο. Πάλι στη γωνίτσα τους, αμέτοχοι και παρατηρητές, όπως στο Συμβούλιο Επιλογής με τις συνεντεύξεις, όταν οι συνάδελφοι κατακρεουργούνταν και το αίμα έσταζε. Δεν έκαναν το παραμικρό για να τους βοηθήσουν και να αποτρέψουν τη σφαγή.

Φυσικά μόνος μου, ακολουθώντας τις αρχές της παράταξης, το έκανα αξιολογώντας όλους τους συναδέλφους ανεξαρτήτως πολιτικών αντιλήψεων με αίσθημα δικαίου και υπευθυνότητας. Όπως και σε προηγούμενες διαδικασίες επιλογής όταν Διευθυντές Εκπαίδευσης, Διευθυντές Σχολείων, άξιοι συνάδελφοι βαθμολογούνταν με άριστα, ενώ τώρα ικανοί συνάδελφοι και δοκιμασμένοι Διευθυντές βαθμολογήθηκαν με 3,5 έως 5 με άριστα το 8 χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η θετική κρίση του συλλόγου διδασκόντων.

Αλήθεια με ρωτάτε γιατί είμαι σταθερά το μάτι και το αυτί του κλάδου στις διαδικασίες που ακολουθούνται κάθε φορά; Από πότε; Εγώ δεν προσπαθώ να διασωθώ με συκοφαντίες, ύβρεις και σπίλωση προσώπων ούτε με μέτωπα ανατροπής και παύλες με τις οποίες “αξιολογούσατε” τους συναδέλφους, αλλά με ουσιαστικό έλεγχο της διοίκησης, διαχρονικά. Έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου για τις διαδικασίες που έγιναν στο διευρυμένο ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας και αυτά δημοσιεύτηκαν άμεσα “Η σφαγή των μη αρεστών” (4/8/2017) για να γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοι το τι έγινε.

Δεν αναλογίζεστε γιατί δεν απευθύνονται σε σας οι συνάδελφοι, όταν ανησυχούν εύλογα για τις διαδικασίες αλλά απευθύνονται στο αιρετό της Δ.Α.Κ.Ε.; Απλά δεν σας εμπιστεύονται γιατί οι λυκοσυμμαχίες σας με τις ΣΥΝΕΚ απέδειξαν ότι δεν σας ενδιαφέρει το καλό των συναδέλφων αλλά μόνο το κομματικό συμφέρον. Αγωνίζεστε για το κόμμα και όχι για τον μαχόμενο εκπαιδευτικό.

Όσο δε αφορά την άποψη μου για τη διαδικασία των δηλώσεων και τους όψιμους ισχυρισμούς σας έχω τοποθετηθεί καθαρά 2 φορές στο Συμβούλιο με παρόντα τον αιρετό των Παρεμβάσεων. Σας πείραξαν τα λίγα λεπτά έως και η μια ώρα και 40 λεπτά και όχι οι εκπρόθεσμες αιτήσεις 3 συναδέλφων οι οποίες μπήκαν στο σύστημα μετά από 32 ολόκληρες ώρες, ομόφωνα στην επόμενη συνεδρίαση. Κρίνω ότι καλώς έγιναν δεκτές αφού δεν θα μπορούσαν άλλωστε να έχουν επιπτώσεις στους άλλους υποψήφιους Διευθυντές. Δε σας ενημέρωσε ο αιρετός σας ο οποίος έδωσε την συγκατάθεσή του; Ή μήπως σήμερα αλλάξατε γνώμη;

Oυαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές. Δηλητηριάζετε χωρίς λόγο την εκπαιδευτική κοινότητα στο βωμό του παραταξιακού συμφέροντος. Όση λάσπη και να πετάξετε όσα ψέματα και αν πείτε δεν με αγγίζουν αφού η διαδρομή μου είναι διάφανη. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ