ΝΕΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ/ΦΑΡΟΥ

Αιχμηρές οι δηλώσεις του Θ. Σκουρτόπουλου

Επειγόντως ηρεμία και προσήλωση στο στόχο χρειάζεται ο Γυμναστικός Σύλλογος/Φάρος, καθώς τα όσα απίθανα συμβαίνουν γύρω από το σύλλογο μετά και τις αποχωρήσεις των Αμερικανών δείχνουν να μην αφήνουν ανεπηρέαστη την ομάδα, με τις ανακατατάξεις να συνεχίζονται μάλιστα στους «πράσινους»

αφού όπως έγινε γνωστό από το τεχνικό τιμ αποχωρεί ο Γ. Διαμαντάκος, που δέχτηκε συμφέρουσα πρόταση από το Αγρίνιο, ενώ θέμα δείχνει να υπάρχει και με τον τεχνικό διευθυντή Π. Μουρατίδη!

Οι αρνητικές εξελίξεις δεν πέρασαν ασχολίαστες από τον προπονητή της ομάδας Θ. Σκουρτόπουλο, που απέδωσε την ήττα τόσο στην απουσία του για τις υποχρεώσεις της Εθνικής, όσο και στην έλλειψη συνοχής και εμπειρίας, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στην ανάγκη ενίσχυσης του συλλόγου.

Και αν αγωνιστικά ο κόουτς θεωρεί πως η ομάδα θα ανταπεξέλθει, δεν φάνηκε το ίδιο αισιόδοξος και για τα όσα… παράπλευρα ταλανίζουν το Γυμναστικό, ενώ χαρακτηριστική ήταν η δήλωσή του πως «το αγωνιστικό και προπονητικό κομμάτι πηγαίνει καλά. Θέλουμε λίγη μεγαλύτερη οργάνωση για να μην αναγκαζόμαστε εμείς να ασχολούμαστε με πράγματα που δεν είναι το δικό μας κομμάτι. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να βρούμε βοηθό προπονητή, φροντιστή, αν χρειαστεί τιμ μάνατζερ και σίγουρα έναν παίκτη. Δεν γίνεται αλλιώς, πρέπει να προχωρήσουμε», υπογράμμισε ο Θ. Σκουρτόπουλος, που για μια ακόμη φορά δεν μάσησε τα λόγια του.

Ακούει κανείς;

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ