ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ

Τη χαρά της νίκης γεύτηκαν στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στο Δαμασιακό οι παίκτες του Τυρνάβου, που στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ επικράτησαν του αντιπάλου τους με σκορ 1-0.

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις προσωπικές μονομαχίες και τη δύναμη ο Τύρναβος εμφανίστηκε πιο αποφασισμένος, πετυχαίνοντας το πολύτιμο τέρμα που του έδωσε νίκη-ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στις λίγες φάσεις που καταγράφηκαν η άμυνα του Τυρνάβου δήλωσε παρούσα, ενώ στο 70’ ο Γραβάνης είπε «όχι» εξουδετερώνοντας δυνατό σουτ του Σουγλή, με το «χρυσό» γκολ για τους γηπεδούχους να έρχεται τελικά στο 82’, όταν ο Αυλογιάρης με κεφαλιά έλυσε το…  γρίφο, με τον Τύρναβο να πανηγυρίζει τη νίκη «σπάζοντας» παράλληλα και το αήττητο του Δαμασιακού για 6 συνεχόμενα παιχνίδια!

Τύρναβος 2005 (Νίκος Αλεξούλης): Γραβάνης, Γανός, Γαλάνης, Βλιώρας, Τσατσέλαρι Ρ., Γκαντρής (72′ Καραλής), Μπάκος (60′ Αυλογιάρης), Τζιόλας, Νάτσης, Τσούτσας (90+1′ Τσατσελάρι Λ.), Καλέσης Απ. (46′ Ντονούδης).

Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης): Μιγδάνης, Μπακαΐμης, Ντόκος, Ιωαννίδης, Καρατζιόλης (46′ Οικονόμου), Μουσιάρης (82′ Μόκας), Δούκας, Τσιάλτας (82′ Βίδρας), Γεωργαντζιάς, Σουγλής, Λούτσος.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ