290 ΚΙΝΗΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο Ρουμάνοι, κάτοικοι Ελλάδας, είναι τα πρόσωπα που συνόδευσαν στην Αιθιοπία την 19χρονη, η οποία στην συνέχεια συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες δημοσιεύει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», πρόκειται για έναν 28χρονο και έναν 37χρονο.

Η κοπέλα τους γνώριζε ως «Πέτρο» και «Νίκο», ενώ για τον πρώτο ήξερε πως έχει ελληνικό επίθετο το οποίο φυσικά δεν έχει σχέση με το ρουμάνικο που αναγράφεται στο διαβατήριο του, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα από τις γυναικείες φυλακές ανηλίκων του Χονγκ Κονγκ όπου κρατείται έχει δώσει τα ονόματα των δύο ανδρών – όπως τουλάχιστον εκείνη τα γνώριζε – και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Παράλληλα έχει αποκαλύψει και την εμπλοκή ενός μαύρου άνδρα ο οποίος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, έδωσε στον «Πέτρο» (28χρονος) την τσάντα και εκείνος με τη σειρά του στην 19χρονη.

Επίσης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο πλήρες όνομα του 28χρονου αντιστοιχούν 290 νούμερα κινητών τηλεφώνων στη Μυτιλήνη. 

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την υπόθεση της 19χρονης, αλλά και δηλώσεις του συνηγόρου της.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com