ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ… ΠΟΡΤΑ KAI ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ…

Θόρυβος μα και μπαράζ σχολίων και σεναρίων συνόδευσαν τις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ Ηλία Φυντάνη μετά τη νέα μέτρια εμφάνιση των «βυσσινί» και την ισοπαλία με τον ΠΑΣ, καθώς τα «καρφιά» του τεχνικού για την απόδοση παικτών που αγωνίζονται στο χώρο του κέντρου δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Και μπορεί ο ίδιος να αρνήθηκε να αναφερθεί σε ονόματα, ωστόσο έγκυρες πληροφορίες τουλάχιστον «φωτογραφίζουν» δύο περιπτώσεις ξένων ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά και ενδέχεται τελικά να δουν την πόρτα της εξόδου μέσα στο Γενάρη!

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι είναι σε τελικές συζητήσεις για την κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Owusu Kontor και Ximo Navarro, οι οποίοι μέσω των εκπροσώπων τους ζήτησαν την αποδέσμευση τους και το αίτημα τους έγινε αποδεκτό από την ομάδα μας.

Την ίδια ώρα η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, μετά την παύση λειτουργίας του «βυσσινί» ραδιοφώνου, την έντονη φημολογία πού συνόδευσε πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ για «μετακίνηση» της ομάδας στο Αλκαζάρ, σε συνδυασμό με σενάρια που θέλουν το AEL FC ARENA να βγαίνει στο σφυρί για χρέη του ιδιοκτήτη του Κ. Πηλαδάκη προς τις τράπεζες, δεν περιγράφεται και ως η ιδανικότερη, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μάλλον μάταια να αναζητούν τη χαμένη τους ηρεμία.

Τώρα αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τη γνωστή κόντρα της ΠΑΕ με σημαντική μερίδα των οργανωμένων αλλά και την Ερασιτεχνική εύκολα μπορεί κανείς να φανταστεί ποια τελικά ήταν η «παρένθεση» για την ΑΕΛ και ποια θα είναι η κατάληξή της αν δεν συνέλθουν άμεσα όλοι…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ