ΑΝΤ. ΓΡΑΒΑΝΗΣ: ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.Λ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Μετεκλογική δήλωση του υποψήφιου προέδρυ

Με την ολοκλήρωση της άψογης εκλογικής διαδικασίας στον ΔΣΛ, επιθυμώ να ευχαριστήσω τους πολυάριθμους συναδέλφους που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, δεχόμενοι την πρότασή μου για έναν Δικηγορικό Σύλλογο ανανεωμένο, σύγχρονο και εξωστρεφή.

Εντέλει, η πλειοψηφία του δικηγορικού σώματος προέκρινε μια διαφορετική προσέγγιση στα δικηγορικά θέματα, καθόλα σεβαστή, που θα κριθεί στην πράξη την επόμενη τετραετία.

Η πορεία και το έργο μου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2008 έχει αποδείξει ότι δεν κινούμαι βάσει προσωπικής ατζέντας. Για μένα πάντοτε προτεραιότητα είχε το ουσιαστικό έργο προς όφελος του μαχόμενου Λαρισαίου δικηγόρου. Στην κατεύθυνση αυτή άλλωστε, κινήθηκε και η προεδρική μου υποψηφιότητα, με άξονες την ανάδειξη του αφανούς έργου των τελευταίων ετών και την σαφή περιγραφή προγραμματικών θέσεων και πλαισίου διεκδικήσεων με όραμα και στόχο για το Βήμα Μπροστά της Δικηγορίας.

Πρώτιστο μέλημά μου παράλληλα, αποτέλεσε η διατήρηση ενός αξιοπρεπούς και υψηλού επιπέδου προεκλογικού λόγου, κάτι που αναγνωρίζεται από όλους τους συναδέλφους, υποστηρικτές και όχι. Για τον λόγο αυτό είμαι ιδιαιτέρως υπερήφανος για τους συναδέλφους υποψηφίους της Σύγχρονης Πρότασης Δικηγόρων με τους οποίους συνεργάστηκα στενά όλη αυτή την περίοδο.

Για την νεοεκλεγείσα διοίκηση του ΔΣΛ, πλέον ακολουθεί η ώρα της αλήθειας. Οι διαδικτυακές λεζάντες και ρητορείες τελειώνουν και από 1η Ιανουαρίου έρχεται η ώρα της παραγωγής έργου και της αντιμετώπισης πραγματικών προβλημάτων.

Εμείς θα είμαστε εκεί για να συμβάλλουμε εμπράκτως, αλλά και για να ελέγχουμε, να (συγ)κρίνουμε και να ενημερώνουμε, πάντοτε καλόπιστα,υπεύθυνα και ειλικρινά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ