ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΠΣΛ Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ

Με δύο παιχνίδια σε Φαλάνη και Νίκαια άνοιξε η αυλαία του 5ου γύρου του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, με το Σμόλικα Φαλάνης να γνωρίζει την ήττα με 2-3 από το Δωτιέα Αγιάς και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ενώ την πρόκρισή της πανηγύρισε η ομάδα του Αετού Αμυγδαλέας που επικράτησε της Νίκαιας με 0-3.

Στο δημοτικό γήπεδο της Φαλάνης ο Δωτιέας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο 25’ με κεφαλιά του Ντακούλα, ωστόσο στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Σμόλικας βρήκε την απάντηση ισοφαρίζοντας σε 1-1 με κεφαλιά του Λιούσκα.

Με τις δύο ομάδες να μην βρίσκουν δίχτυα κύλησε το παιχνίδι μέχρι και το 75’, οπότε και ο Δωτιέας πήρε εκ νέου το προβάδισμα με πλασέ του Τσατσαλίδη, ενώ στο 87’ ο σκόρερ της Αγιάς ξαναβρήκε δίχτυα γράφοντας το 1-3 για την ομάδα του.

Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Σμόλικα ήταν να μειώσουν σε 2-3 στις καθυστερήσεις του αγώνα, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Κολοβός.

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης (82′ Τεκέδης), Σκούπρας (46′ Κακαβίτσης), Κολοβός, Τανάγιας Χρ., Μπαλαμώτης, Ταστεμερίδης, Βενέτης, Λιούσκας, Κατσαρός (55′ Τάχας), Ζιώγας (70′ Γάλλος).

Δωτιέας Αγιάς (Κώστας Τσανάς): Κουτσιρίμπας, Τσακάλι, Ντελής, Γούτος Ευάγγ., Μπέτσης (46′ Τσιρογιάννης), Ντακούλας (46′ Σούλι), Υφαντής, Γούτος Ν., Ριζούλης (75′ Σβερκούλης), Χαλάτσης, Τσατσαλίδης (90′ Τσαγγαλάς).

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ