ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ “ΕΛΠΙΔΑΣ” ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017

Την Τρίτη στις 12 Δεκεμβρίου 2017 στα Δελέρια, την Τετάρτη στις 13-12-2017 στη Ροδιά και την Κυριακή στις 17 Δεκεμβρίου 2017 στον Αμπελώνα θα πραγματοποιηθούν φέτος οι θεσμοθετημένες πλέον εθελοντικές αιμοδοσίες των κατοίκων του Αμπελώνα και της περιοχής για τα Χριστούγεννα 2017.

Επειδή οι ανάγκες για αίμα στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι ιδιαίτερα αυξημένες, ενώ η προσφορά αίματος λόγω των γιορτών δεν είναι η αναμενόμενη, από το Δ.Σ. του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» καλούνται και πάλι όλοι οι υγιείς κάτοικοι της περιοχής, άνδρες και γυναίκες, παλιοί και νέοι αιμοδότες να προσέλθουν πρόθυμα και με την καρδιά τους στις αιμοδοσίες αυτές του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» του Αμπελώνα για να δώσουν με την καρδιά τους μια φιάλη από το αίμα τους κι έτσι να κάνουν το καλύτερο δώρο αγάπης και την πιο καλή πράξη αλληλεγγύης στον άρρωστο συνάνθρωπό μας τώρα τα Χριστούγεννα.

«Ας φροντίσουμε όλοι», μας θυμίζει το Δ.Σ. της «ΕΛΠΙΔΑΣ», «όσοι θέλουμε και μπορούμε, να ετοιμαστούμε από τώρα ψυχικά και σωματικά και να πάμε σε όποια από τις τρεις αιμοδοσίες της ΕΛΠΙΔΑΣ διευκολυνόμαστε περισσότερο, στα Δελέρια, στη Ροδιά, ή στον Αμπελώνα, για να δώσουμε με το αίμα μας ελπίδα και ζωή σε όποιον έχει ανάγκη μετάγγισης αίματος για να συνεχίσει να ζει. Από το κάλεσμα αυτό δεν πρέπει να απουσιάσει κανένας».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ