Θ. ΚΟΜΠΟΣ: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΩΣ ΠΥΛΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Σαφές μήνυμα για την αναγκαιότητα στήριξης της επιχειρηματικότητας, επισημαίνοντας ότι η πολιτεία πρέπει να δεί τον ιδιωτικό τομέα ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης της οικονομίας, στέλνει ο υποψήφιος στο εμπορικό τμήμα του επιμελητηρίου Λάρισας, με τη Νέα Επιμελητηριακή Δράση Θωμάς Κόμπος.

Ο κ. Κόμπος σε μήνυμά τους προς τους επιχειρηματίες της περιοχής αναφέρει:

“Το εμπορικό επιμελητήριο έχει πολλές δυνατότητες να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και ειδικά τις μικρομεσαίες. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από σεμινάρια επιμόρφωσης για διάφορα θέματα τα οποία αφορούν τις επιχειρήσεις, ενημέρωση για Ευρωπαϊκά προγράμματα τα οποία τρέχουν συνεχώς, επισκέψεις σε εκθέσεις και συμμετοχή σε αυτές, καθώς και σε επίπεδο συμβουλών σε διάφορα θέματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο.

Η ενασχόλησή μου επί 25 χρόνια με την μηχανογράφηση των επιχειρήσεων, με καθιστά ικανό να γνωρίζω από κοντά τα προβλήματά τους.

Πιστεύοντας ότι το Ελληνικό κράτος πρέπει να αντιμετωπίσει τον ιδιωτικό τομέα ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης της οικονομίας , μετέχω στις εκλογές του Επιμελητηρίου Λάρισας ως υποψήφιος σύμβουλος στο εμπορικό τμήμα με την ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ και τον Δημήτρη Αδάμ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ