ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ

Το δρόμο της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης για όλα όσα συνέβησαν στο διευρυμένο ΠΥΣΔΕ Λάρισας στη διαδικασία επιλογής διευθυντών σχολείων β/βαθμιας του νομού, με τις εκπρόθεσμες αιτήσεις, αλλά και με τη διατήρηση του συστήματος υποβολής δηλώσεων προτίμησης μετά το πέρας της καταληκτικής ώρας,

φαίνεται ότι επιλέγει η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Ελένη Αναστασοπούλου, η οποία σύμφνα με ασφαλείς πληροφορίες ζήτησε από τη διεύθυνση Β/βαθμιας εκπαίδευσης Λάρισας τα ονόματα των υποψηφίων που έκαναν εκπρόθεσμες δηλώσεις, αλλά και όσων οριστικοποίησαν τις δηλώσεις προτίμησης μετά την καταληκτική ώρα.

Οπως εκτιμούν έμπειροι σε διοικητικά θέματα εκπαιδευτικοί η αναζήτηση των ονομάτων αποτελεί το πρώτο βήμα για την αναζήτηση ευθυνών, που θα οδηγήσει στην πραγματοποίηση της ΕΔΕ, ενώ δεν αποκλείεται να ακυρωθεί και η τοποθέτηση διευθυντών αν αποδειχθεί ότι ήταν εκπρόθεσμοι στη διαδικασία.

Οπως μαθαίνουμε το όλο θέμα αφορά 13 υποψήφιους διευθυντές κάοιοι από τους οποίους έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις διευθυντών.

Πάντως μετά από αυτή την εξέλιξη και με δεδομένο ότι η κ. Αναστασοπούλου έχει δείξει ότι δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω σε θέματα παρατυπιών ή παραλείψεων το όλο θέμα αναμένεται να είναι από τα κυρίαρχα στο χώρο της εκπαίδευσης για το επόμενο διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ