ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΦΑΓΙΑ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ

Προορισμό τις αγορές κρέατος της Ιταλίας και της Ισπανίας έχει το μεγαλύτερο μέρος των αμνοεριφίων που σφάζονται στα διαδημοτικά σφαγεία του Τυρνάβου τα οποία εξυπηρετούν φυσικά και την εγχώρια αγορά εντείνοντας το ρυθμό των εργασιών ενόψει και των εορτών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πρόεδρος της επιχείρησης και δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Ντάμτσιος η κίνηση φέτος σε σχέση με πέρυσι είναι αυξημένη ενώ οι τιμές σφαγής έχουν διατηρηθεί στα περυσινά επίπεδα γεγονός που ικανοποιεί τόσο τους εκδοροσφαγείς όσο και τους εμπόρους και τους κτηνοτρόφους.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κ. Ντάμτσιος στην εξαγωγή σφάγιων σε Ιταλία και Ισπανία επισημαίνοντας ότι το σφαγείο πιστοποιήθηκε από οργανισμούς των παραπάνω χωρών για να μπορέσει να προμηθεύσει τις ξένες αγορές, γεγονός που αποδεικνύει ότι η επιχείρηση ικανοποιει υψηλά στάνταρντς ποιότητας που αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των κρεάτων που διατίθενται και στην εγχώρια αγορά αλλά και εγγύηση για τα συμφέροντα των κτηνοτρόφων της περιοχής.

Ο κ. Ντάμτσιος επισημαίνοντας την καλή συνεργασία διοίκησης, εργαζομένων, σωματείου εκδοροσφαγέων και εμπόρων, τονίζει με νόημα ότι η επιχείρηση βρίσκει το δρόμο της ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις δύσκολες συνθήκες της αγοράς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ