ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΣ: “ΦΛΕΒΑ ΧΡΥΣΟΥ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΔΑΜ

Ιδιαίτερα επικοινωνιακό άτομο ο γνωστός ιδιοκτήτης του κέντρου Ιταλικής Γλώσσας “Περούτζια” στη Λάρισα Ιωάννης Τσιούτσιος, κινείται όλη αυτή την περίοδο του προεκλογικού αγώνα στο επιμελητήριο Λάρισας, με ιδιαίτερη άνεση μεταξύ των ελευθέρων επαγγελματιών, εμπόρων και επιχειρηματιών του νομού,

δημιουργώντας παντού μόνο φίλους.

Η μεγάλη εμπειρία στις συναναστροφές με τους ανθρώπους που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια διδάσκοντας την Ιταλική γλώσσα σε εκατοντάδς Λαρισαίους τον κάνουν ασυναγώνιστο στην επικοινωνία, αναδεικνύοντάς τον στο βαρύ πυροβολικό της Νέας Επιμελητηριακής Δράσης του υποψηφίου προέδρου Δημήτρη Αδάμ και δικαιολογημένα πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι ο κ. Αδάμ επιμένοντας να εντάξει τον Ιωάννη (Τζιοβάνι) Τσιούτσιο στο ψηφοδέλτιο στο τμήμα Υπηρεσιών “χτύπησε φλέβα χρυσού”.

Ποιος είναι:

Ο Ιωάννης Τσιούτσιος ζει και εργάζεται στη Λάρισα. Είναι παντρεμένος με την γιατρό πνευμονολόγο Βιβή Παστάκα και είναι γονείς ενός παιδιού.

Δραστηριοποιείται από το 1992 στην ξενόγλωσση παιδεια ιδιοκτητης του κέντρου Ιταλικών σπουδών Perugia στην οδό Παπαναστασίου 70 στη Λάρισα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο αντικείμενο μεθοδολογία και διδακτική.

Αασχολείται, πέραν της διδασκαλίας, με μεταπτυχιακά προγράμματα του εξωτερικού καθώς επίσης με σπουδες στο εξωτερικό (προετοιμασία και ότι άλλο συνεπάγεται).

Συνεργάζεται με το ιταλικό Ινστιτούτο όπου έχει αναλάβει δράσεις επιμορφωτικού χαρακτήρα και μια σειρά εκδηλώσεων για την σύσφιξη των σχέσεων των δυο λαών .

Είναι ενεργό μέλος του Ελληνοϊταλικού συνδέσμου με πολλές δραστηριότητες σε ολους τους τομείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ