ΣΑΡΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΟΙ ΤΥΡΝΑΒΙΤΕΣ (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη έμφανιση έκαναν τυρναβίτες δρομείς στο σημερινό ημιμαραθώνιο δρόμο Τυρνάβου Λάρισας, πετυχαίνοντας σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Πρώτος στη γενική κατάταξη ο γνωστός τυρναβίτης υπεραθλητής Νίκος Τσικούρας ο οποίος έκανε και ρεκόρ αγώνα, me 1.12.20 κερδίζοντας ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο για τη συλλογή του.

Η έκπληξη όμως ήλθε από την πρωτοεμφανιζόμενη σε αγώνα τυρναβίτισσα Μαρία Κουμαντζέλη η οποία πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία των γυναικών πετυχαίνοντας επίδοση 1 ώρα και 39 λεπτά.

Η ίδια μιλώντας στο paidis.com έκανε λόγο για πρωτόγνωρη εμπειρία αφού μέχρι σήμερα έκανε προπονήσεις και έτρεχε μόνη της χωρίς να περάσει από το μυαλό της να πάρει μέρος σε αγώνες. Η Μαρία Κουμαντζέλη δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τόσο το Νίκο Τσικούρα όσο και τον προπονητή στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρνάβου Νίκο Καραΐσκο για τις πολύτιμες συμβουλές που της έδωσαν.

Φυσικά δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και τον γερόλυκο των αγώνων αντοχής Βαγγέλη Ντέλλα ο οποίος έτρεξε για δέκατη χρονιά στον ημιμαραθώνιο και τερμάτισε 2ος στην ηλικιακή κατηγορία 45 – 49 ετών.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.