ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ» την Παρασκευή συνδιοργάνωσε με την Ενωση Αστυνομικών Λάρισας τουρνουά μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Λάρισας.

Στο τουρνπυά πήραν μέρος οι ομάδες των Ενώσεων Αστυνομικών Λάρισας, Μαγνησίας, Νοτίων Δωδεκανήσων καθώς και της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ».

Δείτε φωτογραφίες από το φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ με την συμμετοχή της Αστυνομίας και του Αυτοκινητόδρομου ΑιγαίουΝικήτρια του τουρνουά ήταν η ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας που επικράτησε με σκορ 39-30 της Ένωσης Αστυνομικών Νοτίων Δωδεκανήσων, ενώ στο μικρό τελικό η ομάδα της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ» νίκησε την Ένωση Αστυνομικών Μαγνησίας με σκορ 38-32.

Στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Λάρισας βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας Υποστράτηγος Δημήτριος Κοτσιάφτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας Ταξίαρχος Γιώργος Αγάκος,  ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας ταξίαρχος Ιωάννης Τόλιας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Λάρισας, Χρήστος Τσιώρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας Αγάπιος Χαρακόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας Αθανάσιος Νταβούρας, ενώ την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ» εκπροσώπησε ο κ. Δημήτριος Μανδαλώζης Διευθυντής Λειτουργίας και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ειρήνη Ζαβρίδου !!!

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων «Αριστεύς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ