Ε(Χ)ΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την ευκαιρία να αναρριχηθούν ακόμη πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά και την επαφή τους με την κορυφή έχασαν στο γήπεδο του Αμπελώνα ο Αμπελωνιακός και η Ακαδημία Τυρνάβου, που μετά από ένα μέτριο παιχνίδι έμειναν στο στείρο 0-0 στο γειτονικό ντέρμπι της Α1 ΕΠΣΛ.

Τσετιροκλής και Ελευθέρογλου για τους γηπεδούχους δεν μετουσίωσαν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, ενώ και οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν δίχτυα με τους Μπέλτσιο, Στάμου και Λόζο να αποτυγχάνουν στην τελική προσπάθεια.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, με τους δύο αντιπάλους να καταφέρνουν να αλληλοεξουδετερωθούν στο τέλος, ενώ ενδεχομένως ο Αμπελωνιακός να μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση, σε ένα παιχνίδι που το τελικό του αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

Αμπελωνιακός (Γιάννης Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Φουντούλης, Αλεξόπουλος, Κωτούλας, Μεσημέρης, Χατζούλης, Πατρίκου (80′ Κοντογιώργης), Βούκιας (60′ Καρυπίδης), Τσετιροκλής, Ελευθέρογλου.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Χαλκιάς, Παπαχατζής Β., Καρράς, Δασκαλόπουλος, Μπέλτσιος (60′ Γαλάρας), Μπάκος, Στάμου (79′ Καραΐσκος), Παπαχατζής Ι., Καραγιάννης, Χαρισούλης (84′ Σκρουμπής), Λόζος.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ