ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, με φάσεις αλλά χωρίς τέρματα εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Δόξας Βλαχογιαννίου με τον Τύρναβο, που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ.

Με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για βαθμούς, το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιού, με τον Τύρναβο να παίρνει τελικά έναν υπερπολύτιμο βαθμό, ενώ Τσούτσας και Γκαντρής αστοχώντας από πλεονεκτική θέση απέτυχαν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα τους.

Στην αντίπερα όχθη, για πέναλτι στη φάση του 67’ «φωνάζουν» οι γηπεδούχοι, που παρέμειναν επίσης στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα, αφού Φακίτσας και Μπαντής δεν μετουσίωσαν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βλιώρας, Μητούλας, Γκουρομπίνος (74′ Γεωργούλης), Μάρκου, Μπουζούκας, Μωυσίδης, Πάσιος, Πάτσης, Μπαντής, Φακίτσας (90+1′ Καλογιάννης), Ιγγλέζος (90′ Θανασούλης).

Τύρναβος 2005 (Νίκος Αλεξούλης): Γραβάνης, Βλιώρας, Τατσελάρι Ρ., Καλέσης Απ., Ντονούδης (46′ Μπάκος), Γανός, Νάτσης, Γαλάνης, Γκαντρής (60′ Καραλής), Τζιόλας, Τσούτσας (85′ Λιάκος).

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ