ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ. ΜΑΝΩΛΗ – Μ. ΚΟΝΣΟΛΑ

Στην πρόσφατη  συνάντηση, του Βουλευτή Δωδεκανήσου και Τομεάρχη Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάνου Κόνσολα, που πραγματοποιήθηκε  στη ΝΟΔΕ Λάρισας με φορείς  Τουριστικών Επαγγελμάτων του Ν. Λάρισας, παραβρέθηκε με τον θεσμικό του ρόλο και ο κ. Γιώργος Μανώλης επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

του δήμου Τεμπών .

Ο κ. Μανώλης σε κατ΄ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον Τομεάρχη Τουρισμού, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του Τουρισμού γενικά, αλλά και ειδικότερα οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στα παράλια του δήμου Τεμπών. Κάλεσε τον κ. Κόνσολα να επισκεφθεί το δήμο Τεμπών και να ξεναγηθεί στα παράλια αλλά και στα ορεινά χωριά του Ολύμπου και του Κισσάβου.

Από την πλευρά του ο κ. Κόνσολας, τόνισε ότι δεν υπάρχει από την κυβέρνηση στρατηγικό σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης και υποσχέθηκε ότι από τα πρώτα νομοσχέδια που θα κατατεθούν από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα αφορά τον Τουρισμό. Επίσης αποδέχθηκε  την πρόσκληση του κ. Μανώλη και υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί σύντομα τον δήμο Τεμπών, ώστε να δει από κοντά τις ομορφιές του.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com