ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ

Συνεχίστηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή κόσμου και ιδιαίτερα των παιδιών οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλελέρ. Το τροχήλατο σπιτάκι του Αη Βασίλη την Παρασκευή επισκέφθηκε τη Χάλκη και το Ζάππειο όπου έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Το Σάββατο επισκέφθηκε τον Κραννώνα όπου το δέντρο άναψε το απόγευμα και  τη Χάλκη όπου έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου καραβιού αλλά και τη Γλαύκη. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στη Νέα Λεύκη,  και στο Ελευθέριο παρουσία της φιλαρμονικής του Δήμου. Στον Άγιο Γεώργιο και στο Μελισσοχώρι έγινε η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων. Στο Μελισσοχώρι πραγματοποιήθηκε επίσης συναυλία με τους Bad Monkeys που διασκεύασαν κεφάτα ροκ τραγούδια.

Την Κυριακή το σπιτάκι του Αη Βασίλη επισκέφθηκε Ελευθέριο, τον Πλατύκαμπο και τη Γαλήνη. Παράλληλες εκδηλώσεις έγιναν στη Χάλκη με τη θεατρική παράσταση «Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη», στη Νίκαια από το σύλλογο «Άλκηστις», φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικων δέντρων στα Βούναινα, τον Κυπάρισσσο, τον Πλατύκαμπο και τη Γαλήνη  όπου ακολούθησε συναυλία με τους Bad Monkeys σε  pop – funk χορευτικά τραγούδια.

Σήμερα Τρίτη το τροχήλατο σπιτάκι του Αη Βασίλη θα βρίσκεται στον Πλατύκαμπο και στις 14:00 στη Γλαύκη ενώ την Τετάρτη 13/12/17 θα βρίσκεται στο Μελισσοχώρι στις 14:00. Την Τετάρτη στη Γλαύκη θα δοθεί η θεατρική παράσταση για τα παιδιά «Ο χιονάνθρωπος με την κόκκινη καρδιά» .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ