ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Στη συναυλίαςπου διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα συγκεντρωθούν τρόφιμα που θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου διοργανώνει το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης την καθιερωμένη ετήσια Εορταστική Χορωδιακή Συνάντηση.

Στην εκδήλωση η οποία αποτελεί πλέον θεσμό αφού λαμβάνει χώρα για 16η συνεχόμενη χρονιά, εκτός της Μικτής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου θα λάβουν ακόμη μέρος η Παιδική Χορωδία του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας, η Μικτή Χορωδία Μώλου, η Μικτή Χορωδία Λευκάδας «Ορφεύς 1937» καθώς και η φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου συνοδεία της Φιλαρμονικής αλλά και μαθητών των δημοτικών σχολείων της πόλης.

Επισημαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία έχει λάβει χαρακτήρα προσφοράς και αλληλεγγύης για άτομα και φορείς που έχουν  ανάγκη. Σε αυτό το πλαίσιο, η φετινή συναυλία είναι αφιερωμένη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Τυρνάβου και για το σκοπό αυτό όσοι επιθυμούν μπορούν να συμβάλλουν προσφέροντας κυρίως τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ