11,6 ΕΚΑΤ. € ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΓΙΑΣ, ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Το σημαντικό ποσό των 11,6 εκατομμυρίων ευρώ διατίθεται από την κυβέρνηση στους Δήμους Αγιάς, Τεμπών και Φαρσάλων, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από τις βροχοπτώσεις  που έπληξαν το νομό Λάρισας στις 16 Ιουλίου 2017.

Επισημαίνεται ότι από τις συγκεκριμένες βροχοπτώσεις προκλήθηκαν καταστροφές στο επαρχιακό και οδικό δίκτυο των Δήμων Αγιάς, Τεμπών και Φαρσάλων.

Σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, τα 11,6 εκατ. ευρώ προέρχονται από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Όπως τονίζει ο κ. Χαρίτσης, «κινητοποιούμε όλα τα διαθέσιμα μέσα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Δεσμεύσαμε τους απαραίτητους εθνικούς πόρους ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές στο οδικό δίκτυο πριν από το ξεκίνημα των εργασιών της  νέας αγροτικής περιόδου και συνεργαζόμαστε στενά με τις τοπικές αρχές για να υλοποιηθούν έγκαιρα όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις και να επανέλθει γρήγορα η κανονικότητά στις πληγείσες περιοχές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ