«ΑΝΤΙΟ» ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΙΠΕ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δεν τα κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου της ΕΠΣΛ η Ακαδημία Τυρνάβου, που υποχρεώθηκε σε ήττα στην έδρα της από τον πολύ πιο έμπειρο Οικονόμο Τσαριτσάνης με σκορ 1-2.

Το συγκρότημα του Κ. Κατσάρα προηγήθηκε στην εκπνοή του ημιχρόνου με τέρμα του Χάμου, με την Ακαδημία να επιστρέφει στο παιχνίδι στο 70’, όταν ο Μπέλτσιος πλάσαρε ιδανικά το Νούσια ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Πιο ψύχραιμος και αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια ο Οικονόμος πανηγύρισε στο τέλος την πρόκριση, όταν στο 79’ ο Γκαμπέτας με κοντινό πλασέ νίκησε το Χαλκιά δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 1-2.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Χαλκιάς, Παπαχατζής Β. (65΄Σκρουμπής), Κουβεντάρης, Δασκαλόπουλος (83΄Τζουμέρκας), Μπάκος Κ., Καραγιάννης, Στάμου, Λόζος (54΄ Μπέλτσιος), Ντιντόκας (57΄Καραϊσκος), Χαρισούλης, Καρράς.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Ντούφας (53΄Καραλούλης), Λεβέντης, Κολιός, Κουμπούρας, Σαπάκος, Μιφτάρι (62΄Σακοράφας Χρ.), Γκαμπέτας, Χάμος, Ζηρδέλης (69΄Δραχαλίβας), Παληγιάννης (72΄Τόλιος).

Τα σημερινά αποτελέσματα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ακαδημία Τυρνάβου – Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-2

Όλυμπος Γόννων – Κίσσαβος Συκουρίου 1-3

ΑΕ Κιλελέρ – Τύρναβος 2005 1-3

Σημειώνεται πως το κύπελλο θα συνεχισθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου με τις αναμετρήσεις Ελπίς Μεσοχωρίου – ΠΟ Ελασσόνας και Μαυροβούνι – Αχιλλέας Φαρσάλων, ενώ ήδη το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού έχουν πάρει ακόμη ο Αετός Αμυγδαλέας, ο Δωτιέας Αγιάς και ο Αετός Μακρυχωρίου.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ