ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ακαρπη απέβη και η σημερινή συνεδρίαση του δ.σ. δήμου Τυρνάβου αφού οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, αλλά και οι 3 ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι εξέφρασαν μονολεκτικά με ένα “όχι” την άρνησή τους να εγκρίνουν την πρόταση της δημοτικής αρχής.

Η μονολεκτική αυτή τοποθέτηση προκάλεσε αντιδράσεις στους συμβούλους της πλειοψηφίας οι οποίοι με τοποθετήσεις τους επιτέθηκαν στην αντιπολίτευση κάνοντας λόγο για μικροπολιτικά συμφέροντα που δεν οδηγούν σε λύσεις προβλημάτων και προώθηση ζητημάτων που απασχολούν το δήμο. Μάλιστα κάποιοι υποστήριξαν ότιδεν υπάρχει πολιτικός λόγος και δεν εκφράζεται το πολιτικό ζητούμενο αυτής της άρνησης από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Στις τοποθετήσεις των συμβούλων της παράταξης του δημάρχου απάντησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Στ. Χατζηκράχτης ο οποίος τόνισε ότι η άρνηση της παράταξής του είναι καθαρά πολιτική και έχει να κάνει με την αντίθεση της στις εφαρμοζόμενες πολιτικές στην αυτοδιοίκηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συζήτηση του 2ου θέματος που αφορούσε την ψήφιση του προϋπολισμού για το νέο χρόνο αναβλήθηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ