ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ “ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ” ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Στο ΓΝΛ με εξάρθρωση ώμου ο Πατσιωτός

Πανηγυρική πρόκριση στο κύπελλο της ΕΠΣΛ για τον Τύρναβο, που επιβλήθηκε με 1-3 του αξιόμαχου Κιλελέρ, «σπάζοντας» ταυτόχρονα και το αήττητο της ομάδας του Δ. Δανιλούλη σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Με τον αέρα της παραπάνω κατηγορίας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Τυρνάβου και με τη συμπλήρωση 34’ λεπτών αγώνα ο Τζιόλας έβαλε στη θέση του οδηγού την ομάδα του, όταν με σουτ από πλεονεκτική θέση σημείωσε το 0-1 για τον Τύρναβο, ενώ με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν «αέρα» δύο τερμάτων, όταν ο Καραλής με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κιλελέρ γράφοντας το 0-2.

Το παιχνίδι «κλείδωσε» ουσιαστικά στο 54’, όταν και πάλι ο Τζιόλας με έξοχο σουτ σημείωσε το 0-3, ενώ το μόνο που κατάφερε το Κιλελέρ ήταν να μειώσει σε 1-3 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παπαδημητρίου.

Η νίκη-πρόκριση του Τυρνάβου «σκιάστηκε» από τον τραυματισμό του Πατσιωτού, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση ώμου σε μονομαχία με αντίπαλό του και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας προκειμένου να αντιμετωπισθεί ο τραυματισμός του.

Α.Ε. Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Παπαρσένης, Κοκότσικας, Παλάσκας, Νεστορίδης, Γουρνάρης Π., Παπαδημητρίου, Κολοβός (87′ λ.τ. Μίλι), Κουσιώρας, Φαρμάκας, Κασσιός (67′ Γαγάρας), Τζουρτζουκλής (67′ Βράκας).

Τύρναβος 2005 (Νίκος Αλεξούλης): Βίτσι, Λιάκος, Γανός (68′ Τζιρμά), Γαλάνης, Βλιώρας, Ντουνούδης, Μπάκος (62΄Γκαντρής), Τζιόλας, Τσατσελάρι Λ. (63′ Καλέσης Απ.), Πατσιωτός, Καραλής (54′ Τσούτσας).

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ