Συν ΠΟΛΙΤΕΙΑ: ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕΣ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ κ. ΚΟΥΤΣΙΝΑ…

Ανακοίνωση της παράταξης του δημάρχου μετά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Από το περασμένο καλοκαίρι το Υπουργείο Εσωτερικών δρομολόγησε τη διαδικασία πρόσληψης μόνιμου προσωπικού στο τομέα καθαριότητας των δήμων.

Ο Δήμος Τυρνάβου ήταν από πολύ καιρό έτοιμος και κατοχύρωσε την πρόσληψη 23 μόνιμων εργαζομένων στη καθαριότητα. Έτσι η Δημοτική Αρχή  ενέταξε στο ετήσιο πρόγραμμα και στον προϋπολογισμό του 2018 την πρόσληψη και την κάλυψη της δαπάνης για τους ανωτέρω εργαζόμενους.  Υπηρετώντας  το προεκλογικό της πρόγραμμα και στα πλαίσια της  θετικής αυτής  εξέλιξης, μετά από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του καλοκαιριού, ικανοποιεί τις πάγιες ανάγκες του Δήμου και το διαχρονικό αίτημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ρωτάμε λοιπόν τον κ. Κουτσίνα. Να μην προσλάβει ο Δήμος τους 23 εργαζόμενους; Γιατί όσο αρνείται την συγκατάθεσή του σ΄αυτό, οδηγείται ο  Δήμος  στην επιλογή των ελαστικών μορφών εργασίας με συμβασιούχους 2μήνης, ή άλλης διάρκειας. Και μια τέτοια επιλογή του Δήμου τινάζει στον αέρα τον τομέα καθαριότητας υπηρετώντας εμμέσως  σχέδια ιδιωτικοποίησής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ