«ΚΑΜΠΑΝΑ» ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΦΥΝΤΑΝΗ

Με αποκλεισμό ενός μήνα και πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκαν από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, και ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης Γιάννης Παπαδημητρίου, για τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι πρωταθλήματος των δύο ομάδων,

που έγινε το περασμένο Σάββατο (9/12) στο FC ARENA.

Παράλληλα με πρόστιμο ύψους 10.500 ευρώ τιμωρήθηκε και η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία σε ανακοίνωσή της τονίζει πως θα δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των οπαδών που έβριζαν χυδαία τον προπονητή της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με ένα μήνα απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 10.500€ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο προπονητής μας Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος σήμερα κηδεύει τον αδερφό του, για την αντίδραση του να αμυνθεί στις χυδαίες προσβολές της προσωπικότητας του από τους δήθεν οπαδούς μας, οι οποίοι έβριζαν χυδαία τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένεια του, όσο ήταν ισόπαλο το αποτέλεσμα με την Ξάνθη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά από αυτή την εξέλιξη, και όπως έχει προαναγγείλει, τις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιήσει τα ονόματα των συγκεκριμένων δήθεν οπαδών, στους οποίους θα απαγορευθεί δια παντός η είσοδος στο γήπεδο και εις βάρος των οποίων τόσο ο Ηλίας Φυντάνης όσο και η ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνουν μηνύσεις και αγωγές για αποζημίωση.

Ανεξαρτήτως αυτών η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τη λήξη του πρώτου γύρου θα δώσει ειδική συνέντευξη τύπου στην οποία θα αναφερθεί σε θέματα αθλητικής δικαιοσύνης, αθλητικός δικαστής Super League κ. Καποδίστριας, επιτροπή εφέσεων ΕΠΟ (υπόθεση Αναστασιάδη, υπόθεση Bojovic), Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ, στοχευμένες διώξεις, στοχευμένος εισηγητής, πρωτοφανή πρόστιμα για δήθεν παραβάσεις).

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ