ΤΑ ΛΑΊΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης Τυρνάβου Στ. Χαυτζηκράχτη, Ν. Μπαντόγια και Γ. Σακοράφα που επιτίθενται και στη δημοτική αρχή

Οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι βρίσκονται πάλι σε αγωνιστική ετοιμότητα ενάντια στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυβέρνησης, που στόχο έχει να τους εξαναγκάσει να εγκαταλείψουν τη γη και την παραγωγή, για να περάσει στα χέρια λίγων μεγαλοεπιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα.

Η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ε.Ε. μαζί με τα μνημόνια που έχουν ψηφιστεί από τη σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τις προηγούμενες ΝΔ – ΠΑΣΟΚ είναι εργαλεία, που επιταχύνουν το ξεκλήρισμα του μικρού αγρότη –  κτηνοτρόφου.

Η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου συντάσσεται συστηματικά και συνειδητά με τις πολιτικές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε όλους τους τομείς.

Στον αγροτικό τομέα, δεν αναδεικνύει τις αιτίες και τους υπευθύνους των προβλημάτων που έχουν φθάσει τον συνδημότη μας αγρότη και κτηνοτρόφο στα όρια της φτώχειας. Δεν αντιμετωπίζει ενιαία τα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων και δεν διεκδικεί λύσεις αγωνιστικά.

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Τυρνάβου παλεύει καθημερινά μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για την προώθηση των αιτημάτων της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Καλεί όλα τα λαϊκά στρώματα του Δήμου, που δέχονται ανελέητα την ίδια επίθεση από την ΕΕ και την κυβέρνηση με τα Ασφαλιστικά και Φορολογικά μέτρα που εφαρμόζει, να συμπαρασταθούν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους αγωνιζόμενους αγρότες, έτσι ώστε να μπει φραγμός στην υλοποίηση της πολιτικής εξευτελισμού του εργαζόμενου, του συνταξιούχου, του αφανισμού του μικρού επαγγελματία, του αγρότη και κτηνοτρόφου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ