ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΜΟΛΙΚΑ-ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ

«Φωνάζουν» για πέναλτι οι Φαλανιώτες

Το ενδιαφέρον των φιλάθλων συγκέντρωσε το γειτονικό ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ, με το Σμόλικα Φαλάνης και τη Δόξα Αργυροπουλίου να διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο τη νίκη και την παραμονή στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι η πρώτη καλή φάση πιστώνεται στους γηπεδούχους, όταν με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Σκούπρας εκτέλεσε φάουλ για το Σμόλικα με τη μπάλα να σταματά στη συμβολή των δοκών του Μπαχτσιβάνου, ενώ με την έναρξη της επανάληψης ο Σμόλικας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στη φάση του 50’, όταν ο Λιούσκας δέχθηκε μαρκάρισμα εντός περιοχής, με τη ρέφερι της αναμέτρησης να δείχνει «παίζεται».

Ο Σμόλικας συνέχισε να πιέζει προκειμένου να πετύχει το νικηφόρο τέρμα, ωστόσο το… «έμφραγμα» ήρθε τελικά στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν στο 91’ ο Ταρταμπούκας κόντρα στη ροή του αγώνα διεκδίκησε μια χαμένη μπάλα, στάθηκε όρθιος και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-1 δίνοντας τη νίκη στη Δόξα Αργυροπουλίου.

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Δολιάνης (92΄Τανάγιας), Σκούπρας, Κολοβός, Μπαλαμώτης, Ταστεμερίδης, Τάχας (89΄Γάλλος), Τσιρογιάννης, Κακαβίτσης, Λιούσκας, Βενέτης (85΄Ζιώγας).

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέκος Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος, Τσένος, Κακαζούκης, Καφφές, Περήφανος, Κυρίτσης (60΄ Χατζής), Μπαχτσιβάνος, Ταρταμπούκας, Καραγκούνης Λ. (64΄λ.τ Κόκορας), Ζάχος, Τσιάγκος.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: Larisagoal.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ