ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

dav

Το Μουσικό σχολείο Λάρισας , με πυξίδα την τέχνη στην υπηρεσία του ανθρώπου, διοργανώνει την Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017, στις 19.00  τη μουσική εκδήλωση “Ωδή στην αγάπη”, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού σχολείου, με την ενεργό σύμπραξη του μουσικού συνόλου, BIG BAND,

υπό τη διδασκαλία – διεύθυνση του μαέστρου κ. Νίκου Βασιλάκη και των κ.κ. Γκασπαριάν Αννας και Σπυριδάκη Δέσποινας, διδασκουσών στο Μουσικό σχολείο.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (παράρτημα Λάρισας) και τα έσοδά της θα διατεθούν για τους σκοπούς της εταιρείας.
Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και οι εκπρόσωποί της στη Λάρισα έχουν να επιδείξουν αξιόλογη μακροχρόνια δράση τόσο στην ενημέρωση και την πρόληψη όσο και στην παροχή σημαντικής αρωγής στους νοσούντες συνανθρώπους μας.

“Η Διεύθυνση, οι διδάσκοντες και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, υπηρετώντας το δόγμα “η Τέχνη στην υπηρεσία του ανθρώπου“, επιδεικνύουν ευαισθησία απέναντι στα κοινωνικά προβλήματα και προωθούν την αλληλεγγύη και τη φιλανθρωπία, ζητούμενα στους καιρούς ήσσονος ευαισθησίας που διανύουμε. Το Μουσικό Σχολείο, επιθυμώντας να συμβάλλει στο έργο της αντικαρκινικής εταιρείας, διατηρεί συνεργασία με το παράρτημά της στη Λάρισα και διοργανώνει τη χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση, παρουσιάζοντας  jazzy Christmas melodies,  για να συνδράμει τους σκοπούς της.

Η παρουσία σας στην εκδήλωση μας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για μας, αλλά παράλληλα θα στείλει κι ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης της προσπάθειας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (παράρτημα Λάρισας) για την ίαση των πασχόντων συμπολιτών μας.
Παρακαλούμε, ενημερώστε μας έγκαιρα για κράτηση θέσεων στην εκδήλωση”, τονίζεται στην ανακοίνωση του σχολείου.

Είσοδος: 5 ευρώ.

Πληροφορίες: 2410627121

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ