ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΤΟ 11ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Την πεποίθηση πως το επικείμενο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας «ξεπερνά τα στενά κομματικά όρια, εγκαταλείπει κάθε τι που παραπέμπει στο συμβατικό παρελθόν και αποκτά χαρακτήρα μίας ανοιχτής και ουσιαστικής διαβούλευσης με την κοινωνία, στην οποία οι ίδιοι οι πολίτες, θα κληθούν να λάβουν τις αποφάσεις,

που θα αλλάξουν το ρου της ιστορίας της πατρίδας μας» εκφράζει με δήλωσή του, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας  κ. Χρήστος Κέλλας.

Αναλυτικά η δήλωση του Λαρισαίου πολιτικού:

«Οδεύουμε στο πλέον κρίσιμο σταυροδρόμι αυτής της κρίσης και οι εξελίξεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο ενισχύουν τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για την ανάγκη μίας ριζικής επανεκκίνησης του κράτους σε όλα τα επίπεδα.

Μιας επανεκκίνησης  που αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία διαφυγής από το αδιέξοδο που οδήγησε τη χώρα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Η μόνιμη στρατηγική του διχασμού της κοινωνίας, το ρεσάλτο σε θεμελιώδεις εξουσίες του συντάγματος και η προσπάθεια υιοθέτησης ενός βαθιά καθεστωτικού μοντέλου, που καλύπτονται από το – αποδομημένο πλέον – ηθικό πλεονέκτημα, θα δώσουν σε λίγο καιρό τη θέση τους στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που όμως, δεδομένων των εκτάκτων συνθηκών, οφείλει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων από την πρώτη στιγμή.

Να μη χαθεί ούτε λεπτό.

Τα μηνύματα δυστυχώς εντός και εκτός των τειχών της χώρας δείχνουν ότι η πατρίδα χρειάζεται το συντομότερο δυνατό να ανακτήσει ζωτικά χαρακτηριστικά, όπως τη διεθνή εμπιστοσύνη, την εξωτερική πολιτική, την ασφάλεια και προπαντός την κοινωνική αξιοπρέπεια.

Υπό τις παραπάνω συνθήκες, το 11ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ξεπερνά τα στενά κομματικά όρια, εγκαταλείπει κάθε τι που παραπέμπει στο συμβατικό παρελθόν και αποκτά χαρακτήρα μίας ανοιχτής και ουσιαστικής διαβούλευσης με την κοινωνία, στην οποία οι ίδιοι οι πολίτες θα κληθούν να λάβουν τις αποφάσεις, που θα αλλάξουν το ρου της ιστορίας της πατρίδας μας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από το πλήθος των προσυνεδρίων σε όλη τη χώρα, κατέστησε απολύτως σαφές το στίγμα της επόμενης ημέρας, σε μία προσπάθεια όπου χωράνε άπαντες, πλην εκείνων που εμμένουν στις παρελθοντικές αντιλήψεις.

Σ’ αυτό το συνέδριο η “συμφωνία αλήθειας” της Νέας Δημοκρατίας, θα αφήσει για πάντα πίσω της την πολιτική των μεγάλων λόγων που μικραίνουν την Ελλάδα και η ίδια η κοινωνία βασισμένη σε διαχρονικές αξίες και ιδανικά που κάποιοι επιχείρησαν να ισοπεδώσουν, θα δώσει το σύνθημα για την ύστατη εθνική προσπάθεια για τη χώρα μας.

Να είμαστε όλοι εκεί, να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα, για να αλλάξουμε την Ελλάδα.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ