ΑΙΧΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο Θ. ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ

Απόλυτα δικαιωμένος ο τεχνικός του Γυμναστικού Λάρισας/Φάρου Θανάσης Σκουρτόπουλος από την εξέλιξη του αγώνα με τον Κόροιβο, με τον έμπειρο κόουτς να «φωνάζει» ολόκληρη την εβδομάδα για επικίνδυνο αντίπαλο και ανάγκη συμπαράστασης από την κερκίδα, για να χρειασθεί να επιστρατευθεί στο τέλος η ψυχραιμία

για να παρθεί η νίκη και να επιστρέψουν οι καρδιές στη θέση τους, την ώρα μάλιστα που μόλις καμιά 500αριά φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν στις κερκίδες της Νεάπολης.

Δεν μάσησε τα λόγια του και αυτή τη φορά ο Σκουρτόπουλος, που αναφέρθηκε στην προσθήκη του Μπάντερ που « ήρθε ως καθαρόαιμος σουτέρ, αλλά θέλει χρόνο να βρει τα πατήματά του», ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα τονίζοντας πως «είχαμε τρεις βδομάδες πολύ κακής δουλειάς διότι δεν συμπληρώνουμε δεκάδα με τίποτα, είμαστε 8 ή 9 παίκτες στην καλύτερη περίπτωση», αποκαλύπτοντας παράλληλα πως η ομάδα θα ενισχυθεί και στους ψηλούς.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε το γεγονός πως στο Γυμναστικό υπάρχουν παίκτες με δίμηνα συμβόλαια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την απόδοσή τους, με τον τεχνικό των «πρασίνων» να αναφέρεται στο θέμα λέγοντας τα εξής: “Κάποιοι παίκτες είναι εδώ με δίμηνα συμβόλαια, οπότε λήγουν οι συνεργασίες τους. Το θέμα είναι τι χρειάζεται η ομάδα και αυτή την φορά αυτοί που θα έρθουν θα πρέπει να είναι στον σωστό ρόλο και με τον σωστό τρόπο, αυτό θα γίνει το εγγυώμαι. Και έτσι η ομάδα θα λειτουργήσει καλύτερα με μεγαλύτερη ισορροπία και θα έχουμε και εμείς κάποιες εναλλακτικές λύσεις. Είναι κάποια παιδιά που έκαναν απίστευτα πράγματα, δεν θέλω να ξεχωρίζω, αλλά δεν μπορούμε να μην πούμε για τον Παπαντωνίου. Δεν θέλουμε να λέμε αυτός είναι καλός και ο άλλος κακός. Θα πρέπει να βρούμε την σωστή τομή”.

Αν μη τι άλλο πιέζει προς τη σωστή κατεύθυνση ο κόουτς και μακάρι να εισακουσθεί από τους διοικούντες προκειμένου ο Γυμναστικός να μην μπει σε περιπέτειες, εξασφαλίζοντας από νωρίς την παραμονή του στην κατηγορία.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ