ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

Ηττήθηκε η Ακαδημία Τυρνάβου

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ ο Αμπελωνιακός επικρατώντας με 2-4 στην έδρα των Αγίων Αναργύρων, σε ένα χορταστικό παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Το πρώτο μέρος ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Ατρόμητο να παίρνει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα όταν ο Δάσσιος με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ η ισοφάριση για τους παίκτες του Γ. Αλξούλη ήρθε στο 8’ με το Μεσημέρη.

Σε ένα καταιγιστικό πρώτο μισάωρο ο Τσιρβούλης στο 22’ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους Αγίους Αναργύρους, με τον Αμπελωνιακό να φέρνει το ματς στα ίσα λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, όταν στο 42’ ο Πατρίκου ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα του!

Η επανάληψη ανήκε ολοκληρωτικά στον Αμπελωνιακό, αφού η ολική ανατροπή ήρθε στο 70’ με τον Ελευθέρογλου, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 85’ ο Καρυπίδης που σημείωσε το 2-4 δίνοντας διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χ. Γραβάνης): Παυλόπουλος, Παύλου (77΄Παπακωνσταντίνου), Τσιφλίζογλου, Παναγιώτου, Μούμος, Μητρακούλης (80΄Κολοβός), Ιλιάζι (62΄λ.τ Ευαγγέλου), Αμαρλαριώτης Θ., Τσιρβούλης (83΄ Τζεμολάρι), Μπακαρτζής, Δάσσιος.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Γ. Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Φουντούλης (80′ Καρυπίδης), Αλεξόπουλος, Κωτούλας, Μεσημέρης, Χατζούλης, Πατρίκου (70′ Κοντογιώργης), Βούκιας (65’ Ψύρρας), Τσετιροκλής (89′ Γκιόνα), Ελευθέρογλου.

ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δεν τα κατάφερε η Ακαδημία Τυρνάβου που γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Αστέρα Μελισσοχωρίου, έχοντας παράπονα από τη διαιτησία, αφού στην εκπνοή του πρώτου μέρους οι Τυρναβίτες ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπέλτσιου (44’) που δεν δόθηκε.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι στην επανάληψη με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο 52’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζαφειρίου, παράβαση που αμφισβητήθηκε έντονα από τους παίκτες της Ακαδημίας Τυρνάβου.

Στο 67’ ο Ζαφειρίου διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του γράφοντας το 2-0 με κεφαλιά, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με σουτ ο Χατζής.

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ (Σ. Μούτσιος): Κουκούτσης, Σδράλης, Καραλής (80΄ Γουργιώτης), Καραπέτσας, Αβδουλάς, Μπιρόλ, Ζαφειρίου (73΄Χαρούλης), Βουτυρίτσας (62΄Κυριάκος), Χατζής Κ., Νούσιας (80΄Αγγελούλης), Βογιατζής.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ν. Κεχαγιάς): Χαλκιάς, Παπαχατζής Β., Κουβεντάρης (46΄Σκρουμπής), Δασκαλόπουλος, Καραγιάννης (78΄Γαλάρας), Μπάκος Κ., Παπαχατζής Γ., Λόζος, Μπέλτσιος (70΄Ντιντόκας), Στάμου, Καρράς.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ