Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Λάβρος κατά της κυβερνητικής πολιτικής εμφανίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, που βρέθηκε στη Λάρισα ως κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης που διοργάνωσαν οι Τ.Ε του κόμματος στην αίθουσα βαρέων αθλημάτων του ΕΑΚΛ, στο πλαίσιο της οικονομικής εξόρμησης.

«Το κυβερνητικό αφήγημα περί δίκαιης ανάπτυξης και γεωστρατηγικής αναβάθμισης της χώρας καταρρέει μέρα με τη μέρα, άσχετα από το πώς πλασάρεται επικοινωνιακά» υπογράμμισε ο κ. Κουτσούμπας, προσθέτοντας πως τα περί δίκαιης ανάπτυξης καταρρίπτονται από τον ίδιο τον προϋπολογισμό του 2018 που ετοιμάζεται να ψηφίσει η κυβέρνηση.

«Τους κυβερνώντες δεν θα τους σώσουν ούτε τα συνθήματα, ούτε τα διαφημιστικά σποτάκια ούτε τα κοινωνικά μερίσματα από τα ματωμένα πλεονάσματα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο γραμματέας του ΚΚΕ, που στάθηκε ιδιαίτερα και στην απόπειρα καταστρατήγησης του δικαιώματος στην απεργία, ενώ διαβεβαίωσε πως το ΚΚΕ θα συνεχίσει να επιδιώκει να ανατραπούν οι πολιτικές του κεφαλαίου αμφισβητώντας πάντα τη «νομιμότητα» ενός διεφθαρμένου συστήματος..

«Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους μέσα από αγώνες, απεργίες και διεκδικήσεις» κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας, ενώ ακολούθησε λαϊκό γλέντι, με το οποίο και ολοκληρώθηκε η εκδήλωση.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ