ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΟΔΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς για τον Απόλλωνα Λάρισας που επιτέλους έσπασε το ρόδι εκτός έδρας πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη μακριά από τη Φιλιππούπολη νικώντας την Καλλιθέα με 0-1, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FL.

Καλύτεροι οι παίκτες του Ν. Θεοδοσιάδη απείλησαν στο 11’ με το Σκούπρα, ενώ στο 15’ ο Σουλίδης έπιασε το σουτ ανοίγοντας το σκορ για τον Απόλλωνα.

Σκούπρας, Σαχινίδης και Τσιλούλης αναστάτωσαν την άμυνα της Καλλιθέας χωρίς να βρουν στόχο, ενώ στο 79’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο Χοτζάλι, με το διαιτητή να δείχνει «παίζεται».

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Απόλλωνα να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη, αφού νωρίτερα ο Παϊτέρης είπε «όχι» σε προσπάθεια του Ταλέντο, ενώ στο 86’ τακουνάκι του Ξόμπλιου πέρασε άουτ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης, Βασιλείου (69’ Σμυρλής), Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Καντέ, Μίγγος, Ταλέντο, Μήλιος (40’ Γκέτσι), Χοτζάλι, Ταμπάκης (51’ Ξόμπλιος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Χατζής, Αγρόδημος, Σαχινίδης (90+1’ Καμπέρης), Σουλίδης (67’ Μαυριάς), Τσιλούλης (83’ Γ. Ανδρέου).

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ