Θ. ΛΑΠΠΑΣ: ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΑΠΟ ΣΑΣ κ. ΣΑΡΧΩΣΗ

Απάντηση του δημοτικού συμβούλου της Δράσης Πολιτών  στη Συν Πολιτεία με επίθεση στο δήμαρχο Τυρνάβου Π. Σαρχώση

Μετά τα ειρωνικά σχόλια που διατυπώθηκαν εναντίον μου από την παράταξη της ” Συμπολιτείας”, είμαι υποχρεωμένος να επισημάνω στον κ.Σαρχώση ότι γνωρίζω πολύ καλύτερα από τον ίδιο την κατάσταση που επικρατεί στον Αμπελώνα και τα προβλήματα των συμπολιτών μου,

επειδή μια ζωή διαμένω στον Αμπελώνα και επειδή χρόνια τώρα υπηρετώ τους συνδημότες μου από το μετερίζι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.Ενώ ο κ. Σαρχώσης διαμένει στον Τύρναβο και , πριν γίνει δήμαρχος, ήταν ανύπαρκτος για τους Αμπελωνίτες.

Επιπροσθέτως, καλά θα κάνει ο κ. Σαρχώσης να θυμηθεί πρόσφατες δικές μου παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, που βελτίωσαν την καθημερινότητα των συμπολιτών μου, καθώς ανάγκασαν τη δημοτική αρχή να βγει από τη συνηθισμένη της απραξία.
Έτσι, ας θυμηθεί ότι εγώ εισηγήθηκα την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στη διασταύρωση των Δελερίων. Ας θυμηθεί ότι εγώ εισηγήθηκα να γίνει μονόδρομος στην οδό Κρυστάλλη. Ας θυμηθεί ότι εγώ εισηγήθηκα να γίνει φρεάτιο στην οδό Λαρίσης, έξω από τα σπίτια του Καπλάνη, για να οδηγούνται τα νερά στον παρακείμενο αύλακα.
Τέλος, ας θυμηθεί ότι εγώ ζήτησα, και συνεχίζω να ζητώ, την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων που, δυστυχώς, ακόμη υπάρχουν στο δίκτυο ύδρευσης του Αμπελώνα, ενώ ο ίδιος συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα, μολονότι ο καρκίνος ” θερίζει” στον Αμπελώνα.
Ας μου συγχωρεθεί ο προσωπικός τόνος στην απάντησή μου. Δεν το κάνω από φτηνή ματαιοδοξία. Απλώς, είμαι υποχρεωμένος να υπερασπίσω τον εαυτό μου απέναντι σε ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζονται από ανεύθυνους διαστρεβλωτές της αλήθειας, γι αυτό και δεν θα αφήσω τίποτα αναπάντητο.
Ναι, κ. Σαρχώση, αναφέρθηκα στο πρόβλημα του κ. Λαμπρονίκου και σας είπα ότι εδώ και τρία χρόνια δεν κουνήσατε το δαχτυλάκι σας , για τη διευθέτηση του θέματος.Τώρα σας έπιασε ο πόνος;Όπως φαίνεται, όμως, πάλι μετά από δική μας πίεση θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε και με το πρόβλημα αυτό.Δεν πειράζει.Κάλλιο αργά, παρά ποτέ.Άλλωστε, η βραδύτητα σας δεν μας προξενεί πλέον καμιά εντύπωση.
Ναι, κ. Σαρχώση, ζήτησα να μετακινηθεί, κατά δύο περίπου μέτρα, το άγαλμα της Εθνικής Αντίστασης που υπάρχει τώρα στη μέση του  πεζοδρόμου , για να μην παρεμποδίζει την κίνηση προς την Εκκλησία. Πού είναι το λάθος; Και, ναι, κ. Σαρχώση, ζήτησα να βγαίνει η γνωστή αλυσίδα στις χαρές και στις λύπες των Αμπελωνιτών, δηλαδή στους γάμους και στις κηδείες, για να διευκολύνεται ο κόσμος.
Πού είναι το λάθος, κ. Σαρχώση;Πείτε το , επιτέλους, για να καταλάβουν και οι Αμπελωνίτες το τεράστιο εύρος της αντιληπτικής σας ικανότητας.
Λυπάμαι, κ. Σαρχώση, που επιλέξατε τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου, για να κρύψετε την δική σας ανικανότητα ανταπόκρισης στα προβλήματα των Αμπελωνιτών.
Χάσατε την ψυχραιμία σας, καθώς μειοψηφίσατε στις ψηφοφορίες του προϋπολογισμού και σας κυρίευσε το μίσος.
Σας συγχωρώ, όμως, γιατί εμείς , στη “Δράση Πολιτών”, δεν είμαστε μικρόψυχοι και μικροπρεπείς.Ξέρουμε να σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, ιδιαιτέρως όταν αυτοί  είναι γονατισμένοι και σε παραζάλη.
Σας συγχωρώ, αλλά πάντα θα σας απαντώ, γιατί το οφείλω στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ