ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Δήλωση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Στ. Ροντούλη

Ο αγώνας για την επιβίωση του αγροτικού κόσμου ξεκίνησε από τον Τύρναβο.Οι παραγωγοί μας οδηγούνται στο δρόμο των δυναμικών κινητοποιήσεων με ευθύνη της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η οποία τους εμπαίζει ανενδοίαστα και με την ακολουθούμενη πολιτική της διώχνει

τον αγρότη από το χωράφι και τον κτηνοτρόφο από τον στάβλο. Η αβάσταχτη φορολογία, το υψηλό κόστος παραγωγής, οι χαμηλές τιμές των προϊόντων, οι ανέλεγκτες εισαγωγές, οι διογκωμένες ασφαλιστικές εισφορές και πλήθος άλλων αρνητικών παραγόντων έχουν γονατίσει τον έλληνα παραγωγό και έχουν κονιορτοποιήσει το αγροτικό εισόδημα.

Ειδικότερα, όμως, για τον Τύρναβο, μεγάλη ευθύνη φέρουν οι ομοτράπεζοι του κ. Σαρχώση, δηλαδή ο κ. Κουρεμπές, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, και ο κ. Κόκκαλης, ο υφυπουργός της ” αγροτικής υπανάπτυξης”. Αυτοί εξαγρίωσαν την τοπική αγροτική κοινωνία με την αδιαφορία και τα αλλεπάλληλα ψεύδη τους.Αυτοί με τις ψεύτικες υποσχέσεις τους σπρώχνουν ουσιαστικά τους Τυρναβίτες παραγωγούς στον δρόμο.
Αυτοί θα είναι οι ηθικοί αυτουργοί, εάν οι αγρότες μας επιλέξουν και πάλι το κλείσιμο των δρόμων. Ο κ. Κουρεμπές και ο κ. Κόκκαλης, που μέσα στο “ΜΑΞΙΜ” έταζε λαγούς με πετραχήλια, πρέπει να οδηγηθούν στα Αγροτοδικεία και όχι οι μαχόμενοι για την επιβίωση των οικογενειών τους παραγωγοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ