ΌΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ…

Η απάντηση της Συν ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ στον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο δήμου Τυρνάβ0υ Δ. Κουτσίνα

Κρύβεται πίσω από τη βαρύγδουπη δήλωση, ‘’έχω πολιτικό θέμα’’. Ποιος, ο κ. Κουτσίνας!!! Ο γίγαντας της πολιτικής σκέψης!!! Ο οποίος τολμά να θεωρεί τον εαυτό του σοβαρό μετά τα όσα κάνει, μιας και τα όσα λέει δεν δικαιολογούν τη στάση του.

Τι σημαίνει όμως το πολιτικό θέμα του κ. Κουτσίνα για το Δήμο;

Ότι με τη δική του άρνηση ο Δήμος δεν μπορεί να προσλάβει, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, μόνιμο προσωπικό στο τομέα της καθαριότητας.

Ότι με τη στάση του και ενώ έχει ψηφίσει να πάρει ο Δήμος τα χρήματα για τα αντιπλημμυρικά δεν επιτρέπει να γίνουν τα έργα.

Ίσως δεν καταλαβαίνει και  πιθανόν να μην τον νοιάζει, ότι με την άρνησή του εμποδίζει την λειτουργία όλων των κοινωνικών δομών του Δήμου όπως οι παιδικοί σταθμοί και  το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, καθώς ούτε τρόφιμα ούτε φάρμακα μπορούν να αγορασθούν.

Όπως δεν φαίνεται να καταλαβαίνει πως δεν θα λειτουργήσει σωστά καμιά υπηρεσία   του Δήμου καθώς δεν θα υπάρχουν ούτε καύσιμα μιας και δεν θα γίνουν διαγωνισμοί για προμήθειες κ.λ.π.

Είναι ατέλειωτος ο κατάλογος των αρνητικών επιπτώσεων στο Δήμο που προκαλεί το ‘’πολιτικό θέμα’’ του κ. Κουτσίνα.

Αλλά τι τον νοιάζει τον κ. Κουτσίνα για όλα αυτά. Ο κ. Κουτσίνας μόλις κατάλαβε πως δεν ήταν στις επιλογές του κ. Δημάρχου για έμμισθη θέση Αντιδημάρχου, ανακάλυψε πως έχει ΄΄πολιτικό θέμα΄΄. Ποιος, ο κ. Κουτσίνας!!! Και αυτό το ξέρουν όλοι, αλλά αυτός το κρύβει.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ