Ο Ν. ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δήλωση του δημότη για τα όσα συνέβησαν χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης

Ημουν παρών στο δημοτικό συμβούλιο για να διαμαρτυρηθώ ως νομοταγής πολίτης για την απρεπή εις βάρος μου συμπεριφορά εν ενεργεία αντιδημάρχου.

Οπως ίσως γνωρίζετε πρόσφατα είχα μια αντιδικία με το δήμο Τυρνάβου, που οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη επειδή οφείλονται δεδουλευμένα χρήματα στο γιο μου χωρίς να αποδίδονται.

Πριν να υπάρξει λοιπόν η δικαστική απόφαση ο προαναφερόμενος αντιδήμαρχος άρχισε να δυσφημεί και να συκοφαντεί την οικογένειά μου στη μικρή κοινωνία του Αμπελώνα όπου όλοι γνωριζόμαστε.

Ετσι πήγα στο δημοτικό συμβούλιο για να υπερασπιστώ την τιμή και την αξιοπρέπεια της οικογένειάς μου, όπως θα έκανε κάθε έντιμος οικογενιάρχης.

Πήγα για να διαμαρτυρηθώ ενώπιον των αιρετών του δήμου, καθώς αιρετός είναι και αυτός που προσέβαλε την οικογένειά μου. Δεν πήγα ούτε για να χτυπήσω, ούτε για να βρίσω κάποιον. Εμφανίστηκα στο κατ’ εξοχήν θεσμικό όργανο του δήμου, για να ζητήσω τη βοήθειά του απέναντι στην κακοήθεια του συγκεκριμένου αντιδημάρχου, ο οποίος συνεχώς και αναίτια ασχολείται με το όνομά μου.

Επειδή όμως κάποιοι με κατηγορούν γοα φασίζουσα συμπεριφορά, πρέπει να ρωτήσω δύο πράγματα:

α) Γιατί ο κ. Σαρχώσης ήρθε στο σπίτι μου προεκλογικά και παρακαλούσε εμένα το “φασίστα” να είμαι στο συνδυασμό του;

β) Μήπως έγινα “φασίστας” τώρα που πήγα στη δικαιοσύνη, για να δοθούν τα οφειλόμενα δεδουλευμένα στο γιό μου;

Για όσα ισχυρίζομαι ζητώ τη μαρτυρία των παρόντων δημοτικών συμβούλων. Η αντίδρασή μου μέσα στο δημοτικό συμβούλιο πήγαζε από ένα προσωπικό και οικογενειακό θέμα και δεν ήταν καθόλου πολιτική,

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ