ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ολα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του θα χρησιμοποιήσει ο πρόεδρος του σώματος Αν. Ψύρρας μετά και το χθεσινό επεισόδιο

Αποφασισμένος να προστατέψει με κάθε μέσο ακόμη και με προσφυγή στη δικαιοσύνη το κύρος του δημοτικού συμβουλίου δήμου Τυρνάβου εμφανίζεται με σημερινή του δήλωση ο πρόεδρος του σώματος μετά και τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του σώματος.

Στη δήλωσή του ο κ. Ψύρρας αναφέρει:

“Ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου, οφείλω να ενημερώσω  τους πολίτες του Δήμου μας για την απαράδεκτη συμπεριφορά του δημότη Κουβέλα Νικολάου, που απείλησε να μετατρέψει με το έτσι θέλω σε αρένα την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είναι η δεύτερη φορά κατά τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου που διανύουμε που ο εν λόγω κύριος δημιουργεί πρόβλημα. Αυτή τη φορά κι ενώ ήταν συζήτηση σε εξέλιξη για τον ισολογισμό, άρχισε να φωνάζει ότι θέλει να μιλήσει, εις βάρος του δημοτικού συμβούλου που εκείνη τη στιγμή μιλούσε.

Αυθαίρετη παρέμβαση δημότη στο Δ.Σ. δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί.

Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να του δοθεί ο λόγος, ενώ κινήθηκε κατά του προεδρείου απειλητικά χτυπώντας το χέρι του πάνω στα έδρανα με βίαιο και αυταρχικό τρόπο.

Η συμπεριφορά του ήταν άκρως αντιδημοκρατική και αντιδεοντολογική. Ήταν πέρα και έξω από το πολιτικό ήθος και τον πολιτισμό των συμπολιτών μας και της ιστορίας όλων των αιρετών που υπηρέτησαν αυτόν τον τόπο.

Γι’ αυτό και η συνεδρίαση μετά από προτροπή του Προέδρου διακόπηκε για 5 λεπτά. Επειδή όμως ήταν συνεχώς εριστικός, σαν Πρόεδρος ανέφερα πως θα προχωρήσω σε υλοποίηση όλων εκείνων των μέτρων που θα διασφαλίσουν το κύρος και τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο έχω την τιμή να υπηρετώ από τη θέση του Προέδρου.

Μέσα σε αυτή τη λογική θα εξετάσω τη δυνατότητα χρήσης όλων των διοικητικών μέτρων και νομικών εργαλείων που υπάρχουν ζητώντας και την υποστήριξη και με την παρουσία τους και τη μαρτυρία τους των 27 Συμβούλων που ήταν παρόντες.

Το θέμα είναι δεδομένο ότι θα αναλάβει η δικαιοσύνη, ενώ προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη για το συμβάν που πλήττει βάναυσα τη δημοκρατικότητα του Δημοτικού Συμβουλίου και των πολιτών του Δήμου μας, με αυτές τις φασίζουσες νοοτροπίες και τακτικές’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ