ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΕ!

Με την ψυχολογία στα ύψη υποδέχονται τα Χριστούγεννα παίκτες, παράγοντες και τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ μετά το «διπλό» στη Λαμία, την ώρα που η εσωστρέφεια και οι ανακοινώσεις των προηγούμενων ημερών έδωσαν τη θέση τους στην αισιοδοξία ενόψει και του ματς κυπέλλου με την Ξάνθη.

Δεν πέρασε ωστόσο απαρατήρητη πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ που «κατακεραύνωνε» ρεπορτάζ αθηναϊκών ιστοσελίδων και όχι μόνο, καθώς δεν έλειψαν αναφορές των προηγούμενων ημερών που αφορούσαν σε αποχωρήσεις παικτών.

Διακριτική η σελίδα δημοσίευσε σχετικό σχόλιο (σ.σ 4/12) σεβόμενη τη δεοντολογία αλλά και μη θέλοντας να διαταράξει το κλίμα της ομάδας πριν από κρίσιμη αναμέτρηση, αν και μεταξύ μας θα το ξανασκεφτούμε την επόμενη φορά!

Άλλωστε τι νόημα έχει η διακριτικότητά μας, όταν την ίδια ώρα δημοσίευμα που αναφέρεται ονομαστικά σε αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών όχι απλά δεν διαψεύδεται από ανακοίνωση αλλά επιβεβαιώνεται μέσα από δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ;

Μας μπερδέψατε κ. Κούγια, τελικά οι έγκυρες πληροφορίες (και) της σελίδας διαταράσσουν το κλίμα, ενώ άλλα δημοσιεύματα αποτελούν απλώς έγκαιρη ενημέρωση και δημοσιογραφική επιτυχία;

Όχι για να ξέρουμε…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ